Argentina — Australia: ponturi JO Tokyo

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Argentina - Australia, de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Joi, de la ora 13:30, pe “Sapporo Dome”, avem meciul Argentina - Australia, din grupa C de la turneul de fotbal din cadrul JO de la Tokyo.

Argentina - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Argentina a castigat doua medalii de aur la Olimpiadele din 2004 si 2008, inregistrand 12 victorii la rand. La editia din Brazilia insa, de acum 5 ani, “pumele” n-au reusit sa iasa din faza grupelor, pierzand calificarea in fata Hondurasului. Din lotul actual fac parte jucatori precum Barco, Ponce si Mac Allister. Evident, niciunul vreo vedeta, dar fotbalisti interesanti. Majoritatea jucatorilor vin din campionatul intern. Argentina a marcat cel putin doua goluri in ultimele trei partide inainte de turneul olimpic.

Australia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Australia nu a reusit sa ajunga la Olimpiada la ultimele doua editii. Cea mai buna performanta ramane locul patru, ocupat la Barcelona in 1992. Ceva greu de egalat, tinand cont de lotul cu care se prezinta australienii la Tokyo. Multi jucatori sub limita de varsta, fara niciun fotbalist cunoscut publicului larg. Iar in amicalele din acest an, Australia a reusit sa bata doar Noua Zeelanda, scor 1-0.

Argentina - Australia: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Poate ca Argentina nu vine cu cine stie ce vedeta la Tokyo, dar lotul Australiei arata mult mai rau. Si, in orice caz, sud-americanii sunt mult mai experimentati. Au fotbalisti cu tehnica la mijloc, iar asta constituie un atuu in plus. De vazut cat de mult vor conta fazele fixe.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
16 / 0 / 10
Calcul:
+56 RON
ROI:
2.2 %
Pariuri:
892 / 31 / 671
Calcul:
-1 168 RON
ROI:
-0.7 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 27
16 / 0 / 10
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1597
892 / 31 / 671
Calcul
ROI: -0.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Argentina castiga
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde