Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Arabia Saudita - Panama. Ponturi CM U20

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Arabia Saudita si Panama, de la Campionatul Mondial U20, la o cota de 2.30.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Vineri, 31 mai 2019, de la ora 19:00, pe "Zdzisław Krzyszkowiak Stadium" din Bydgoszcz, avem partida Arabia Saudita - Panama. Doar panamezii mai au sanse sa treaca mai departe.

Arabia Saudita - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Arabia Saudita a venit la acest turneu final fara nicio sansa, in teorie, insa cei care au urmarit fotbalul juvenil de acolo si implicit aceasta formatie, au stiut ca este o echipa ce poate sa faca surpriza. Din pacate, au fost doua infrangeri in primele doua partide. Prima data, 0-2 cu Franta, dupa ce sauditii au ramas in 10 oameni inca din minutul 12, pentru ca mai apoi sa urmeze esecul cu Mali, 3-4, gol incasat in minutul 90. O lectie de eficacitate predata de Arabia Saudita, care a expediat 4 suturi pe poarta si a marcat 3 goluri.

Panama - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Panama a inceput surprinzator de bine Mondialul, cu o remiza contra celor din Mali, 1-1. Valanta a egalat din penalty in minutul 87, iar panamezii egalasera performanta de la precedenta editie la care luasera parte, in 2015. Meciul 2, cu Franta, era pierdut cam din start, dar Panama a cedat doar cu 2-0 si a pus serioase probleme aparandu-se toata partida. N-a ajuns sa suteze pe poarta.

Arabia Saudita - Panama: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Interesant este ca Panama va fi motivata sa atace de aceasta data, deoarece numai o victorie ii poate duce mai departe, in functie si de ce se intampla in grupa F. S-ar putea ca trupa din zona CONCACAF sa aiba chiar nevoie de un succes la doua goluri diferenta. Insa Arabia Saudita a aratat extraordinar pe contraatac si ma indoiesc ca va putea fi surprinsa atat de grav de Panama. Din contra, cu cat acestia vor forta mai mult, sauditii vor beneficia si de mai multe spatii. Poate surprinzator pentru multi, nu voi miza pe echipa care trebuie sa castige, ci pe formatia care nu mai are sanse sa treaca mai departe.

 

Bonus500 RON
Pariaza
2.30
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 2
Calcul:
-132 RON
ROI:
-44.0 %
Pariuri:
489 / 14 / 385
Calcul:
-1 110 RON
ROI:
-1.3 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 3
1 / 0 / 2
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 888
489 / 14 / 385
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Arabia Saudita castiga