Arabia Saudită - Egipt. Pontul lui Nica

Tipsterul LegalBet Nica a analizat această partidă de la Cupa Mondială și ne sugerează un pariu cu o cotă de 1,60.

Arabia Saudită - Egipt. Pontul lui Nica

Arabia Saudită și Egipt se vor înfrunta luni, 25 iunie, de la ora 17.00, într-un meci din cadrul Grupei A de la Cupa Mondială 2018, pe ”Volgograd Arena” din orașul Volgograd.


Ambele selecționate au zero puncte în clasament după disputarea primelor două meciuri și au pierdut orice șansă de a se califica în optimi. Vom avea așadar parte de un meci al orgoliilor, pentru că niciuna dintre combatante nu vrea să se întoarcă acasă fără puncte.


Egipt a pierdut în meciul de debut în fața Uruguayului, scor 0-1, apoi a fost învinsă de țara gazdă, Rusia, scor 1-3. În parima partidă nu a putut beneficia de serviciile atacantului-vedetă Salah, iar în partida cu Rusia acesta a evoluat și a și marcat din penalty.


Arabia Saudită și-a trecut în cont un eșec la un scor drastic, dovedind că are una dintre cele mai slabe defensive prezente la Mondial, 0-5 cu Rusia și o altă înfrângere, dar mai ”decentă”, 0-1 cu Uruguay. În acest ultim meci, saudiții și-au arătat puțin ”colții”, având o posesie superioară, de 53% și 3 șuturi pe poartă, la fel ca adversarii lor.


Dacă stăm să analizăm calitatea din loturile celor două formații, observăm că Egiptul are jucători ceva mai valoroși, în frunte cu Salah. Dar defensiva ”faraonilor” a dat chix în ambele partide de până acum, iar atacul nu a fost unul pe măsura așteptărilor. Faptul că Arabia Saudită a învins în acest an Grecia într-un amical (2-0, în luna mai) și a pierdut greu dar cu gol marcat în fața Italiei (1-2) și Germaniei (1-2) înainte de Mondial, mă face să cred că va avea puterea să înscrie cel puțin un gol și în poarta Egiptului.


Echipele probabile:


Arabia Saudita: Al-Owais; Al-Breik, Hawsawi, Al-Bulaihi, Al-Shahrani; Bahebri, Al-Faraj, Otayf, Al-Jassim, Al-Dawsari; Al-Muwallad.


Egipt: El Shenawy; Fathy, Gabr, Hegazy, Abdel-Shafi; Hamed, Elneny; Salah, Elsaid, Trezeguet; Marwan. CT: Cuper. Clasamentul Grupei A:

5b2fed458fe03_1529867589.jpg

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.60
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
205 / 3 / 150
Calcul:
-1 571 RON
ROI:
+1.0 %
Nica

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri: 358
205 / 3 / 150
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Total goluri Arabia Saudita - Peste 0,5
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide