Apollon — Zilina: predictii fotbal Europa Conference League

Desi este la primul meci oficial in acest sezon, Apollon are de partea ei terenul propriu, cat si clima la care nu multe echipe se pot adapta.

Printre numeroasele meciuri programate sa aiba loc joi, in turul 2 din Europa Conference League, Apollon intalneste Zilina. Meciul este programat la ora 20:00 si este partida tur.

Apollon: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Cipriotii sunt des vazut in cupele europene si nu este o surpriza ca acum vor juca in Europa Conference League, cu toate ca exista valoare si puteau obtine calificarea in Europa League sau chiar Liga Campionilor. Oricum, aici i-a adus clasarea pe locul al doilea in First Division si acum sunt nevoiti sa tina piept Zilinei. Conform cotelor afisate de casele de pariuri online vorbim despre formatia cipriota ca despre o echipa cu prima sansa la victorie, dar ramane de vazut daca poate confirma lucrul acesta.

Zilina: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Este deja la al treilea meci pe care il joaca in istoria participarilor sale in Europa Conference League. Zilina si-a inceput aventura inca de la primul duel, atunci cand a si obtinut calificarea in fata jucatorilor de la Dila Gori. A fost 6-3 la general, cu 5-1 in meciul jucat pe terenul propriu. In meciul al doilea a intervenit relaxarea, iar Zilina s-a vazut invinsa cu 2-1 in Georgia, ceea ce arata ca este o echipa vulnerabila in asemenea dueluri. La fel de adevarat este ca a condus cu 1-0 la pauza si s-a vazut calificata.

Apollon – Zilina: cote la pariuri si ponturi pariuri

Este pentru prima oara cand cele doua echipe se intalnesc la nivel de cupe europene, dar asa cum se prezinta situatia, voi miza pe Apollon. Este greu pentru jucatorii Zilinei sa se acomodeze la temperaturile ridicate din Cipru si aici cred ca vor exista probleme, cel putin in repriza secunda.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 1 / 39
Calcul:
+592 RON
ROI:
5.3 %
Pariuri:
2132 / 38 / 1348
Calcul:
-13 554 RON
ROI:
-3.9 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 112
71 / 1 / 39
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 3521
2132 / 38 / 1348
Calcul
ROI: -3.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Apollon
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde