Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Apollon Limassol - Zeljeznicar. Pontul lui rossonero07

0

Expertul legalbet, rossonero07, recomanda un pariu in cota 1.63, pentru disputa dintre Apollon Limassol si Zeljeznicar, din preliminariile Europa League.

Apollon Limassol - Zeljeznicar. Pontul lui rossonero07

Incepand cu ora 20:00, pe "GSP Stadium" se va desfasura meciul dintre Apollon Limassol si Zeljeznicar, in care ma astept ca echipa gazda sa obtina victoria intr-o maniera categorica.


Apollon Limassol este fara dubii favorita acestei infruntari, asa cum o dau si casele de pariuri, fiind ce-i drept o echipa mai puternica, dar si mai experimentata, ce beneficiaza de asemenea si de avantajul terenului propriu, acolo unde clacheaza rar, suporterii jucand si ei un rol important deseori. "Alb-albastrii" au experienta in Europa League, avand in vedere faptul ca au reusit sa se califice de trei ori in grupele competitiei, insa niciodata nu au facut pasul spre fazele eliminatorii. In acest sezon, echipa antrenata de Sofronis Avgousti a inceput cu stangul, in primul meci oficial pierzand in fata celor de la Stumbras, in prima mansa a primului tur din preliminariile acestei editii de Europa League, impunandu-se insa apoi cu 2-0, asigurandu-si calificarea in turul secund.


Zeljeznicar este vazuta ca outsidera, ceea ce nu surprinde pe nimeni, ca valoare fiind sub adversara sa, iar de asemenea, este dezavantajata si de faptul ca va evolua in deplasare. In ultimele doua decenii, "albastrii" au jucat de mai multe ori in preliminariile competitiilor europene, insa niciodata nu au izbutit sa impresioneze, cel mai departe ajungand pana in turul al treilea. In primul tur din preliminariile actualei editii de Europa League, echipa lui Milomir Odović a jucat cu Narva Trans, pe care a eliminat-o lejer, castigand cu 5-1 la general. Zeljeznicar se afla intr-o forma slaba, avand in vedere faptul ca vine dupa doua infrangeri, pierzand mai intai cu adversara sa, urmand apoi un esec in campionat in fata celor de la Celik Zenica.


Diferenta de valoare dintre cele doua este evidenta, Apollon Limassol fiind fara indoiala o echipa mai puternica, dar si mai experimentata, astfel ca in aceasta seara ma astept sa se impuna intr-o maniera categorica, mai ales ca are de partea sa si avantajul terenului propriu.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.63
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Gazdele marcheaza peste 1,5 goluri