APOEL - Suduva. Pontul lui AndreiBVB

Expertul Legalbet, AndreiBVB, vă recomandă un meci din preliminariile Ligii Campionilor, la o cotă de 1,47.

APOEL - Suduva. Pontul lui AndreiBVB

APOEL Nicosia și Suduva se întâlnesc marți, în primul tur preliminar din Liga Campionilor.

 

În prima manșă, formația din Lituania a produs o surpriză imensă și a învins-o pe APOEL cu 3-1. Totuși, ciprioții au avut și mult ghinion și nu au mai putut să revină după un start catastrofal, cu trei goluri primte în mai puțin de 20 de minute.


Totuși, golul din al patrulea minut al prelungirilor reușit de brazilianul Caju poate fi unul vital pentru APOEL în economia calificării în turul al doilea preliminar din UCL.


Formația din Nicosia poate reveni fără probleme pe teren propriu, acolo unde joacă mult mai bine. Formația din Nicosia este încurajată și de un public care face o presiune mare pe adversarii favoriților, aspect care a cântărit decisiv și anul trecut, atunci când APOEL a eliminat-o pe Viitorul, deși pierduse în tur (0-1).


APOEL a ratat mult în meciul tur, a tras de 7 ori pe spațiul porții adverse și a avut tot atâtea cornere. În plus, posesia a fost clar de partea campioanei Ciprului (65% - 35%). Credem că echipa lui Bruno Baltazar nu o va mai ierta pe Suduva pe teren propriu, iar experiența ciprioților, care au impresionat în ultimii ani în Europa (pentru o echipă mică și fără mari valori) poate să facă diferența într-un meci decisiv.


Cifrele vorbesc și ele de la sine despre diferența mare dintre APOEL și adversara ei din Ligă. Lotul ciprioților este evaluat la aproape 23 de milioane de euro, în timp ce lotul lituanienilor este cotat doar la aproape 7 milioane de euro.


În sezonul trecut, APOEL a jucat în grupele Ligii Campionilor și a izbutit două remize neașteptate cu Borussia Dortmund (1-1 de fiecare dată).


Așadar, mizăm pe faptul că APOEL, o formație cu jucători mult mai tehnici și mai valoroși, nu va avea emoții în retur și va trece de un adversar modest, cota pentru calificarea campioanei Ciprului fiind de 1,47.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Sunt jurnalist de mai bine de 10 ani și pariez constant. Cred că trebuie să vânezi cele mai bune meciuri pentru a avea o șansă să faci profit.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
25 / 0 / 20
Calcul:
-590 RON
ROI:
+1.0 %
AndreiBVB

Sunt jurnalist de mai bine de 10 ani și pariez constant. Cred că trebuie să vânezi cele mai bune meciuri pentru a avea o șansă să faci profit.

De la inceput
Pariuri: 45
25 / 0 / 20
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
APOEL se califică în 90 de minute
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide