APOEL Nicosia - Flora Tallinn. Pontul lui rossonero07

Expertul legalbet, rossonero07, recomanda un pariu bazat pe goluri, in cota 1.50 pentru disputa dintre APOEL Nicosia si Flora Tallinn din preliminariile Europa League.

APOEL Nicosia - Flora Tallinn. Pontul lui rossonero07

Ora 20:00 programeaza disputa dintre APOEL Nicosia si Flora Tallinn, din preliminariile Europa League, ce se va disputa pe "GSP Stadium", acolo unde ma astept ca golurile sa vina intr-un numar cat mai mare.


APOEL Nicosia este favorita certa in aceasta disputa, fara dubii, fiind o echipa mult mai puternica, dar si mai experimentata, beneficiind de asemenea si de avantajul propriului teren, acolo unde este greu de invins, suporterii jucand si ei un rol important de multe ori. Cipriotii si-au inceput aventura europeana in acest sezon din primul tur al preliminariilor Ligii Campionilor, acolo unde au dezamagit, fiind eliminati de lituanienii de la Suduva, pierzand cu 3-2 la general. In mod normal, trupa lui Bruno Baltazar nu ar trebui sa intampine probleme in aceasta disputa, fiind totusi o echipa cu experienta europeana, avand in vedere faptul ca in ultimii noua ani a jucat de trei ori in Liga Campionilor si de trei ori in Europa League.


Flora Tallinn nu se poate compara cu adversara sa, nici ca valoare, dar nici ca experienta, astfel ca in aceasta infruntare este cotata cu sansa a doua la casele de pariuri, mai ales ca joaca in deplasare. Estonienii, ca si adversarii lor, si-au inceput aventura europeana din preliminariile Ligii Campionilor, din primul tur, acolo unde au dat piept cu Hapoel Beer Sheva, cu care au pierdut atat in tur, cat si in retur, fiind invinsi cu 7-2 la general. Trupa lui Jürgen Henn vine dupa o victorie categorica obtinuta in fata modestei Tulevik, impunandu-se cu 4-0, intr-o partida de campionat.


Diferenta de valoare dintre cele doua este evidenta, APOEL Nicosia fiind o echipa mult mai puternica, iar cel mai probabil se va impune, insa eu voi miza pe varianta golurilor, la o cota mult mai buna.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 goluri in meci
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide