Aoyama/Shibahara — Gauff/Pegula: pronosticuri Tenis WTA Australian Open

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Aoyama/Shibahara vs. Gauff/Pegula.

Joi dimineaţă, 27/01/2023, nu mai devreme de ora 04:30, Aoyama/Shibahara şi Gauff/Pegula vor juca în SEMIFINALELE de dublu feminin ale competiţie WTA de la Australian Open (Australia, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaConticazino – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cele două echipe: 2.80 @ Aoyama/Shibahara vs. 1.38 @ Gauff/Pegula.

AOYAMA/SHIBAHARA (#25 / #23 WTA Doubles)

Shuko Aoyama (treizeci şi cinci de ani) şi Ena Shibahara (douazeci şi patru de ani) şi-au egalat rezultat editiei precedente de la Australian Open – semifinala disputata impotriva echipei formate din Danilina/Haddad Maia (4-6 7-5 4-6). Cele doua japoneze sunt deja cam la al cincilea sezon in care evolueaza impreuna, dar in sezonul precedent de exemplu au disputat doar noua meciuri impreuna (nu sunt chiar atat de sudate precum alte echipe). Prezenţa lor in penultimul act de la Melbourne era putin scontata, in conditiile-n care la turneele WTA de la Adelaide1 şi Adelaide2 nu impresionase deloc!

  • VICTORII Aoyama/Shibahara vs. Gauff/Pegula: nu au jucat

GAUFF/PEGULA (#4 / #6 WTA Doubles)

Cori Coco Gauff (optsprezece ani) şi Jessica Pegula (douazeci şi opt de ani) sunt la al doilea sezon consecutiv in care au hotarat sa formeze o echipa la dublu – cele doua cucerind pe parcursul sezonului precedent titlurile de la Doha WTA (hard outdoor), Masters-ul de la Toronto (hard outdoor) şi San Diego WTA (hard outdoor), acestora adaugandu-li-se şi finala de pe zgura de la French Open! Au cedat set doar in runda inaugurala de la Australian Open, urmatoarele trei runde americancele “mergând ceas”. Au de partea lor plusul la capitolul serviciu faţă de adversarele japoneze – care, zic eu, ar putea fi decisiv!

  • VICTORII Gauff/Pegula vs. Aoyama/Shibahara: nu au jucat

Aoyama/Shibahara – Gauff/Pegula: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o calificare a americancelor in finala competitiei – pe un start lansat cu un prim-set caştigat şi pe un final de meci “en fanfare” (datorita faptului ca servesc mai bine, vor avea mai putina presiune pe propriul serviciu şi se pot axa exclusiv pe procurarea oportunitatilor de break). Shuko Aoyama este una dintre cele mai scunde tenismene din circuit (1,54m), iar Ena Shibahara (1,70m) vine dupa nu sezon #2022 deloc satisfacator, in care n-a izbutit sa-şi treaca-n cont vreun titlu la nivel WTA Series Tour! Aoyama/Shibahara au trecut in faza sferturilor de finala de echipa Dolehide/Kalinskaya (6-3 6-3 / trei aşi expediati, trei duble greşeli comise, şi-au cedat serviciul o singura data, realizand patru break-uri pe parte de retur – #23 lovituri direct caştigatoare, cu #20 erori neforţate), in timp ce americancele Gauff/Pegula au dispus de o maniera categorica de asiaticele Chan/Yang (6-1 6-1 / patru aşi expediati, o dubla greşeala comisa, nu le-au oferit adversarelor vreo minge de break, realizand cinci break-uri pe parte de retur – #30 lovituri direct caştigatoare, cu doar #9 erori neforţate).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
72 / 5 / 54
Calcul:
+928 RON
ROI:
7.1 %
Pariuri:
1312 / 97 / 1020
Calcul:
-4 732 RON
ROI:
-1.9 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 131
72 / 5 / 54
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 2430
1312 / 97 / 1020
Calcul
ROI: -1.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Primul set şi meciul @ Gauff/Pegula
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde