Anorthosis Famagusta - Laci. Pontul lui rossonero07

Expertul legalbet, rossonero07, recomanda un pariu in cota 1.42 pentru meciul dintre Anorthosis Famagusta si Laci, din cadrul preliminariilor Europa League.

Anorthosis Famagusta - Laci. Pontul lui rossonero07

In aceasta seara, incepand cu ora 20:00, pe stadionul "Antonis Papadopoulos" se va juca meciul dintre Anorthosis Famagusta si Laci, din cadrul primului tur preliminar din Europa League.


Anorthosis Famagusta este fara indoiala favorita certa a acestei infruntari, asa cum o dau si agentiile de pariuri de altfel, fiind ce-i drept o echipa mai puternica, mai experimentata, dar care joaca si intr-un campionat mai bine cotat. Cipriotii au jucat de mai multe ori in preliminariile competitiilor europene, reusind o data sa avanseze si in faza grupelor, in 2008, cand ajungeau in Liga Campionilor, de atunci clacand insa in fiecare an, fiind aproape in 2010 sa se califice in Europa League, oprindu-se in play-off. De la incheierea campionatului, echipa pregatita de Ronny Levy a disputat un singur meci amical, contra celor de la Oleksandriya, cu care au remizat, scor 1-1.


Laci de partea cealalta, este o echipa mica, ce nu spune multe in fotbalul international, dispunand de un lot modest, fapt pentru care astazi porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, mai ales ca este dezavantajata si de faptul ca va evolua in deplasare. Albanezii au jucat de cinci ori in preliminariile Europa League, in acest participari reusind insa doar o data sa depaseasca primul tur, in 2014, cand ajungeai doar pana in turul secund, unde erau eliminati de Zorya Luhansk. Trupa lui Besnik Prenga nu a disputat niciun meci de la incheierea sezonului, mai exact de o luna si jumatate, iar acest aspect ar putea conta in aceasta infruntare.


Anorthosis Famagusta este fara dubii echipa mai puternica, iar cum astazi beneficiaza si de avantajul propriului teren, ma astept sa nu aiba probleme in a obtine victoria si a face un pas important spre turul al doilea preliminar.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.42
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Anorthosis Famagusta castiga
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide