Anglia - Panama. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Anglia si Panama, la o cota de 1.47

Anglia - Panama. Pontul lui IulianGGMU

Duminica, incepand cu ora 15:00, la Nizhny Novgorod se joaca meciul dintre Anglia si Panama, confruntare din Grupa G a Campionatului Mondial.


Dupa primul meci disputat la acest Mondial, Anglia a dus mai departe seria de meciuri de invincibilitate inceputa in vara anului trecut. Pe 13 iunie 2017 pierdea ultimul meci, 2-3 in fata Frantei, cand Harry Kane reusea sa inscrie o dubla. In meciul impotriva Tunisiei, acelasi Harry Kane a inscris de doua ori. Dupa o prima repriza in care a luat gol la singurul sut primit pe poarta, Pickford a somat in mansa secunda, dar colegii sai din atac n-au raspuns deloc asa cum trebuia. Totusi, insistenta elevilor lui Gareth Southgate a fost rasplatita in prelungiri, cand a venit golul de 2-1.


Neinvinsa de unsprezece partide, selectionata Albionului sta foarte bine si din punct de vedere defensiv, in tot acest timp, a luat gol in patru dintre jocuri. De data asta, o victorie o poate duce matematic in optimi, urmand ca in ultimul meci din Grupa G sa joace cu Belgia, intr-un duel pentru suprematie.

Echipa probabila: Pickford – Walker; Stones; Maguire – Young; Loftus Cheek; Henderson; Lingard; Trippier – Kane; Rashford


Una dintre debutantele Campionatului Mondial, selectionata tarii Panama a facut o prima repriza foarte buna, reusind sa termine 0-0 in compania Belgiei. Benzina s-a terminat repede, gruparea din America Centrala a picat fizic, imediat dupa pauza si in minutul 47 a luat gol, pentru ca la final sa piarda cu 0-3. Faptul ca nu a inscris, nu trebuie sa ne sperie, este o caracteristica des intalnita in meciurile din 2018. Succesul cu Trinidad Tobago a fost singurul reusit in cele sase meciuri din acest an si tot singurul in care a marcat.


Limitata din toate punctele de vedere, Panama a tinut mingea 40% din timpul meciului cu Belgia, in care a trimis doua suturi pe poarta, obtinand si trei cornere.

Echipa probabila: Penedo – Murillo; Torres; Escobar; Davis – Gomez – Barcenas; Cooper; Godoy; Rodriguez – Perez


Forta ofensiva a Angliei nu este de speriat, dar britanicii vin in Rusia cu una dintre cele mai tinere garnituri, ceea ce ma face sa cred ca entuziasmul o sa-i faca sa atace inca primele minute, asa cum a fost cazul partidei cu Tunisia. Tinand cont de asta si de ceea ce a aratat Panama, merg pe cel putin un gol inscris de europeni in fiecare dintre reprize.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 2 / 39
Calcul:
-1 007 RON
ROI:
-10.8 %
Pariuri:
1809 / 34 / 1124
Calcul:
-10 064 RON
ROI:
-3.4 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 93
52 / 2 / 39
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2968
1809 / 34 / 1124
Calcul
ROI: -3.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Anglia castiga & peste 1,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide