Anglia - Noua Zeelanda: ponturi Cupa Mondiala de Rugby

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la semifinala Campionatului Mondial de Rugby, Anglia - Noua Zeelanda.

Sambata, de la ora 11:00, pe “Nissan Stadium” din Yokohama, avem partida Anglia - Noua Zeelanda, din semifinalele Campionatului Mondial de Rugby. Vorbim de cele mai tari nationale la ora actuala.

Anglia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Anglia nu a avut niciun fel de problema in a merge mai departe din grupe. Dupa victorii de rutina cu Tonga, 35-3, si cu SUA, 45-7, a urmat un alt succes, decisiv in incercarea de-a ajunge in sferturile de finala, 39-10 cu Argentina. Sigur, englezii au profitat si de faptul ca sud-americanii au incasat un cartonas rosu inca din minutul 18. Partida cu Franta nu s-a mai disputat si a fost inregistrat un egal, 0-0. In “sferturi”, nationala condusa de Jones a marcat patru eseuri cu Australia si a invins cu 40-16. Scorul era strans in minutul 44, 17-16, dar englezii au avut grija sa puna un eseu imediat pe tabela, iar de acolo moralul australienilor a scazut drastic. Farrell n-a ratat nicio lovitura in acel meci, avand 8/8 reusite.

Noua Zeelanda - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Noua Zeelanda a inceput turneul ca fiind marea favorita, iar jocul si rezultatele au confirmat pe deplin acest aspect. Chit ca prima partida n-a fost cea mai convingatoare, 23-13. Insa Noua Zeelanda a avut 6 minute de vis in prima repriza, perioada in care a marcat 17 puncte. Au urmat doua succese lejere, 63-0 contra Canadei si 71-9 cu Namibia. Impotriva canadienilor, au inscris un eseu toti cei trei frati Barrett. Si ajungem in sferturile de finala, unde ‘All Blacks” ar fi trebuit sa aiba un meci complicat cu Irlanda. Doar c-a fost 22-0 inca de la pauza, iar la final scorul a ajuns la 46-14. Ofensiva a fost la punct pe tot parcursul turneului.

Anglia - Noua Zeelanda: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Daca e sa facem comparatia intre cei doi antrenori, mi se pare ca Hansen e mai inovativ. Are, ce-i drept, si resursele necesare, iar eu cred ca dispune si de o banca mai buna. Pe faza ofensiva, am observat ca ambele stau la fel de bine. Daca vremea va fi OK, atunci nu vad de ce a fost necesara o linie atat de joasa. Au fost in total 41 de intalniri directe, Noua Zeelanda castigand 33 dintre ele. In ultima disputa, anul trecut, amical, Anglia a pierdut cu 15-16. Evident, nu vor mai exista experimente, iar atunci cand se intalnesc cele mai puternice nationale de rugby la ora actuala, e garantat spectacolul.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
48 / 0 / 29
Calcul:
+669 RON
ROI:
8.7 %
Pariuri:
756 / 29 / 559
Calcul:
-337 RON
ROI:
-0.3 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 82
48 / 0 / 29
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1349
756 / 29 / 559
Calcul
ROI: -0.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 38,5 puncte
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde