Anglia - Costa Rica. Pontul lui rossonero07

Expertul legalbet, rossonero07, va recomanda un pariu in cota 1.44 la meciul amical dintre Anglia si Costa Rica.

Anglia - Costa Rica. Pontul lui rossonero07

Joi seara, cu incepere la ora 22:00, nationala Angliei va primi pe "Elland Road" vizita reprezentativei Costa Ricai, intr-o partida amicala in care cele doua se pregatesc pentru campionatul mondial de peste o saptamana.


Anglia este una dintre nationalele de top ale fotbalului mondial, ce dispune de un lot foarte puternic, cu jucatori de mare valoare, fapt pentru care astazi porneste cu prima sansa la casele de pariuri, mai ales ca are de partea sa si avantajul propriului teren. Nationala Albionului nu intampina dificultati in preliminarii, insa realele probleme apar la turneele finale, in ultimii 22 de ani cea mai importanta performanta fiind calificarea in sferturile de finala ale mondialului, in editiile din 2002 si 2006. La ultimul mondial, englezii au dezamagit, fiind eliminati inca din faza grupelor, acolo unde au dat piept cu Uruguay, Italia, dar si cu adversara actuala, Costa Rica. Nationala pregatita de Gareth Southgate se afla intr-o forma buna, venind dupa o serie impresionanta de noua partide fara esec, sase dintre acestea fiind victorii.

ECHIPA PROBABILA: Pickford; Walker, Stones, Maguire; Alexander-Arnold, Dier, Henderson, Rose, Alli; Vardy, Kane 


Costa Rica de partea cealalta nu se poate compara cu adversara sa, din punct de vedere valoric, astfel ca porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, ceea ce nu surprinde pe nimeni, mai ales ca este dezavantajata de faptul ca va evolua in deplasare. Costaricanii au stralucit la ultimul mondial, castigand o grupa "de foc" cu Italia, Uruguay si Anglia, ajungand in optimi, unde au eliminat Grecia, pierzand apoi la penalty-uri in fata Olandei, in faza sferturilor de finala. In preliminariile pentru acest turneu, nationala lui Oscar Ramirez a terminat a doua in clasament, sub Mexic, dar peste Panama, Honduras, SUA si Trinidad Tobago. Costa Rica vine dupa o victorie impresionanta obtinuta in fata Irlandei de Nord, castigand cu 3-0.

ECHIPA PROBABILA: Navas; Gamboa, Acosta, Gonzalez, Duarte, Oviedo; Ruiz, Borges, Urena, Campbell; Venegas 


Diferenta de valoare dintre cele doua este evidenta, Anglia dispunand de un lot mai puternic, astfel ca ne asteptam sa se impuna lejer, de aceea mizam pe faptul ca va marca minim doua goluri.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.49
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Anglia marcheaza minim doua goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide