Anglia - Costa Rica. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda un meci amical, la o cota de 1.50

Anglia - Costa Rica. Pontul lui IulianGGMU

Joi este zi de fotbal la Leeds, pe “Elland Road”, de la ora 22:00 nationalele Angliei si Costa Ricai vor sta fata in fata, in incercarea lor de a obtine un rezultat pozitiv, inaintea debutului de la CM 2018.


Reprezentativa Angliei se pregateste sa inceapa a 15-a participare la Campionatul Mondial si vrea sa continue pe drumul pozitiv pe care l-a inceput inca din luna septembrie a anului trecut, cand dispunea cu 4-0 de Malta. A fost semnul revenirii pentru englezi, reusind sa ca de atunci sa incheie neinvinsi urmatoarele noua meciuri programate, fie ele oficiale, asa cum a fost cazul victoriilor cu Malta, Slovacia, Slovenia si Lituania, drept pentru care au terminat pe primul loc in grupa din care au facut parte. Selectionata antrenata de Gareth Southgate nu a mai fost la fel de spectaculoasa si in meciurile de pregatire, faptul ca a intalnit echipe precum Germania si Brazilia, a facut-o sa incheie la egalitate, scor 0-0. La fel s-a intamplat si impotriva Italiei, avantajul de a juca pe teren propriu le-a permis englezilor sa domine acel joc, incheiat tot la egalitate, 1-1. Totusi, Gary Cahill si Harry Kane au dat semnul revenirii, marcand cele doua goluri prin care Anglia a invins-o cu 2-1 pe Nigeria, intr-un meci disputat in urma doar cateva zile.


Anglia: Buttland – Walker; Stones; Maguire – Rose; Dier; Henderson; Alexander Arnold – Sterling; Kane; Vardy


Costa Rica a inceput sa inteleaga fotbalul britanic, oferind un joc consistent in fata Irlandei de Nord, nationala pe care a intalnit-o in urma cu cateva zile si pe care a invins-o la scor de neprezentare, 3-0. De data aceasta diferenta este facuta de statutul pe care il are, selectionata condusa de Oscar Ramirez a zburat peste ocean pentru veni in Europa, unde urmeaza sa le intalneasca pe favoritele Grupei G, Anglia si Belgia, in doua meciuri amicale de gala. Situatia echipei nu este deloc una favorabila, Betano oferind o cota de 8.00 unui succes al costaricanilor. Perfect normal, daca luam in considerare nivelul slab aratat de Navas&Co. in deplasare, avand patru infrangeri in ultimele cinci.


Costa Rica: Navas – Smith, Acosta, Gonzalez, Duarte, Oviedo – Campbell, Borges, Guzman, Ruiz – Venegas


In 2014 s-au intalnit pentru prima data, dar atnci se intampla in grupele Cupei Mondiale, remizand la 0, acela fiind singurul punct luat de Anglia. De data asta e ceva diferit, costaricanii au zburat mult pentru a ajunge in Europa si probabil oboseala urmeaza sa-si spuna cuvantul, Anglia fiind echipa pe care o sa o vedem mai mult in ofensiva, iar eforturile sa fie rasplatite.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 2 / 34
Calcul:
-647 RON
ROI:
-7.6 %
Pariuri:
1800 / 34 / 1116
Calcul:
-9 747 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 85
49 / 2 / 34
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2954
1800 / 34 / 1116
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Primul gol al meciului se inscrie inainte de minutul 40
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide