Anglia – Africa de Sud: finala CM de rugby

Expertul Legalbet Paul va recomanda un pronostic de la finala Campionatului Mondial de Rugby, Anglia - Africa de Sud.

Sambata dimineata, de la ora 11:00, pe “Nissan Stadium”, din Yokohama, avem finala CM de Rugby, Anglia - Africa de Sud. Europenii au fost fabulosi la acest turneu final.

Anglia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Anglia n-a parut in nicio partida in pericol la aceasta Cupa Mondiala. A castigat in grupe cu Tonga, 35-3, SUA, 45-7, si cu Argentina, 39-10, iar in sferturile de finala a demolat-o pe Australia, 40-16. Au fost patru eseuri inscrise de englezi, dovada eficientei pe faza ofensiva. N-au mai fost la fel de multe puncte si-n disputa cu Noua Zeelanda, din semifinale, dar acolo apararea si-a aratat clasa. A fost 19-7 pentru europeni, iar singurul eseu marcat de “All Blacks” a venit dupa o aruncare gresita de la margine a englezilor la 5m de terenul propriu de tinta. Ford a transformat patru lovituri de pedeapsa. Eddie Jones a anuntat ca va folosi acelasi 15 ca si-n disputa cu Noua Zeelanda, Farrell, May si Sinckler primind acordul medicilor sa joace.

Africa de Sud - forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Africa de Sud a inceput cu stangul acest turneu final, pierzand prima partida, 13-23 cu Noua Zeelanda. Au fost cateva minute de cosmar pentru sud-africani in prima repriza, perioada scurta in care au incasat 17 puncte. Defensiva a fost insa la punct in urmatoarele dispute. Au fost victorii lejere cu Namibia, 57-3, cu Italia, 49-3, si contra Canadei, 66-7. In sferturile de finala, ma asteptam ca Africa de Sud sa fie testata serios de Japonia. Insa niponii n-au rezistat presiunii, iar “Springboks” au castigat cu 26-3. Semifinala cu Tara Galilor a fost teribila, purtata din lovitura de pedeapsa in lovitura de pedeapsa. S-a marcat cate un eseu de fiecare parte, insa Pollard a avut victoria Africii de Sud in minutul 76, 19-16, cu o transformare exemplara.

Anglia - Africa de Sud: Cote la pariuri si ponturi pariuri

La cum s-au comportat cele doua defensive, este greu sa mizam pe un meci cu puncte multe. E o finala, iar riscurile asumate vor fi mici. Asadar, sa ne asteptam la multe lovituri de pedeapsa care vor fi trimise la “bete”, mai ales din partea Africii de Sud. Anul trecut, cele doua nationale si-au impartit victoriile, 2-2. In total, sunt 42 de dispute, Africa de Sud impunandu-se in 25, Anglia in 15, in timp ce 2 s-au incheiat la egalitate. Fara probleme de lot si cu succes in semifinale contra Noii Zeelande, Anglia incepe partida ca favorita. Si pe ea voi miza si eu, avand mai multa incredere pe ce pot sa faca englezii in ofensiva.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
50 / 0 / 35
Calcul:
+150 RON
ROI:
1.8 %
Pariuri:
749 / 29 / 556
Calcul:
-581 RON
ROI:
-0.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 86
50 / 0 / 35
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1339
749 / 29 / 556
Calcul
ROI: -0.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Anglia castiga trofeul
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide