Angers — Lille: ponturi Ligue 1

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.43 pentru infruntarea de Ligue 1 dintre Angers si Lille.

Angers: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Angers nu mai are niciun obiectiv pe final de sezon, echipa fiind salvata de retrogradare si fara sanse la competitiile europene. Alb-negrii s-au relaxat si tocmai din aceasta cauza au pierdut 4 din ultimele 5 partide de campionat.

Runda trecuta, Angers a fost invinsa la limita de Marseille – scor 3:2. Totusi, echipa poate decide titlul in Franta si cu siguranta exista o oarecare presiune pe jucatori. Daca alb-negrii ii incurca pe Lille, iar PSG se impune la Brest, vom vedea o schimbare in topul clasamentului.

Lille: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Lille are in fata una din cele mai importante partide din istoria clubului. Oaspetii au 3 titluri la activ, cel mai recent fiind cucerit in sezonul 2010/2011. Acum echipa este la un pas de a opri dominatia celor de la PSG si de a se incorona campioana. 

Etapa trecuta emotiile titlului s-au vazut, iar Lille a remizat acasa cu Saint Etienne. In aceste conditii, baietii lui Galtier au un obiectiv clar  - VICTORIA! In cazul in care se impun pe Stade Raymond Kopa, oaspetii sunt campioni.

Angers vs Lille: Cote la pariuri şi pronostic

Cred ca jucatorii celor de la Lille au visat toata saptamana acest duel. Echipa este constienta de momentul crucial si ma astept sa se concentreze la maximum. Burak Yilmaz, David sau Yazici sunt oamenii ce pot aduce titlul in aceasta seara. Angers va incerca sa dovedeasca ceva, dar motivatia in plus trebuie sa se observe.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
12 / 0 / 16
Calcul:
-853 RON
ROI:
-30.5 %
Pariuri:
685 / 8 / 488
Calcul:
-5 783 RON
ROI:
-4.9 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 28
12 / 0 / 16
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 1185
685 / 8 / 488
Calcul
ROI: -4.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Lille castiga