Anett Kontaveit — Bianca Andreescu: pronosticuri Tenis WTA Indian Wells

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Kontaveit vs. Andreescu.

Luni seara, 11/10/2021, nu mai devreme de ora 22:30, Anett Kontaveit si Bianca Vanessa Andreescu vor juca in runda a treia a turnelui WTA Tour de la Indian Wells (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in Romania – Betano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 1.50 @ Anett Kontaveit vs. 2.62 @ Bianca Vanessa Andreescu!

ANETT KONTAVEIT (#20 WTA)

Are aproape douazeci si sase de ani, s-a nascut la Tallinn (Estonia) si are resedinta la Viimsi (Estonia), are in palmares un sfert de finala la nivel de Grand Slam (sezonul precedent la Australian Open) si trei titluri de nivel WTA Tour (doua dintre ele obtinute in sezonul regulat), este jucatoare de suprafete rapide, masoara in jur de 1,74m si beneficiaza de suportul antrenorului Ain Suurthal! Cu un succes astazi, si-ar egala cel mai bun rezultat al carierei pe hardul outdoor de la Indian Wells (faza optimilor de finala). 

  • VICTORII Kontaveit vs. Andreescu: 6-1 2-0 ret. (Miami Masters, 2019, hard outdoor), 6-3 6-3 (Eastbourne, 2021, iarba)

BIANCA ANDREESCU (#21 WTA)

A revenit triumfatoare la turneul WTA 1000 de la Indian Wells (denumit de multi drept “Al Cincilea Grand Slam) care i-a conturat ascensiunea din urma cu doi ani, cand pleca acasa atat cu trofeul de aici si ulterior cu cele de la Toronto Masters si mai ales US Open! A rezistat oarecum surprinzator aproape trei ore pe teren in duelul din turul anterior cu americanca Alison Riske (7-6 5-7 6-2), fiind dominanta pe propriul serviciu (mai ales pe prima minge), dar mai ales pe parte de retur (saptespreze break points).

  • VICTORII Andreescu vs. Kontaveit: nu au jucat

Anett Kontaveit – Bianca Andreescu: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata, luand in considerare ca estona a acuzat ceva probleme la nivelul coapsei stangi in urma cu aproximativ o saptamana pe asfaltul de la Chicago WTA (s-a si retras din turneu) si nu o vad la fel de dominanta precum a fost pe iarba de la Eastbourne (acolo a jucat pe suprafata ei preferata), coroborat cu faptul ca tenismena canadianca a stat bine din punct de vedere fizic si n-a acuzat oboseala dupa cele trei ore din runda precedenta (ce-i drept, are si doar douazeci si unu de ani). Anett Kontaveit a avut parte mai degraba de un antrenament in turul anterior cu italianca Martina Trevisan (6-3 6-2 ret. / a controlat majoritatea schimburilor lungi de mingi, dar a avut probleme pe propriul serviciu si i-a oferit totusi adversarei opt mingi de break, doar una fructificata de aceasta). Bianca Andreescu si-a cedat serviciul de patru ori cu Alison Riske, dar pe parte de retur a fost de-a dreptul exploziva – saptesprezece oportunitati de break avute la dispozitie / cinci dintre ele fructificate.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 9 / 38
Calcul:
-1 632 RON
ROI:
-20.9 %
Pariuri:
492 / 44 / 376
Calcul:
-2 609 RON
ROI:
-2.9 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 78
31 / 9 / 38
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 912
492 / 44 / 376
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci
Comentarii