Andy Murray – Cameron Norrie: pronosticuri Tenis Battle of the Brits

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Murray vs. Norrie.

Marti, 22/12/2020, nu mai devreme de ora 15:00, Andy Murray si Cameron Norrie vor juca in cadrul turneului demonstrativ ATP Battle of the Brits (Marea Britanie, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.36 @ Andy Murray vs. 3.00 @ Cameron Norrie!

ANDY MURRAY (#122 ATP)

Are treizeci si trei de ani, s-a nascut la Galsgow (Regatul Unit), este dreptaci, executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,91m si beneficiaza de suportul anternorului Jamie Delgado! In lipsa de turnee oficiale pe acest final de an, britanicul a ales sa participe la demonstrativul Battle of the Brits pe care l-a pornit cum nu se putea mai bine: victorie in minim de seturi din postura de outsider chiar in compania la fel de experimentatului sau conational – Daniel Evans (7-6 6-4), dupa doua ore si jumatate.

  • VICTORII Murray vs. Norrie: 7-6 6-7 6-1 (Beijing, 2019, hard outdoor)

CAMERON NORRIE (#71 ATP)

Are doar douazeci si cinci de ani, s-a nascut la Johannesburg (Africa de Sud), dar e stabilit la Londra (Regatul Unit) si-i reprezinta pe britanici in competitiile internationale; este stangaci, executa backhand-ul tot cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si este antrenat de Facundo Lugones! Fara meci oficial sau demonstrativ disputat de aproximativ doua luni, Cameron Norrie (mare favorit) a pornit cu stangul la Battle of the Brits, desi a infruntat al 303-lea tenismen al lumii – conationalul Jack Draper (6-7 6-7).

  • VICTORII Norrie vs. Murray: nu au jucat

Andy Murray – Cameron Norrie: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un succes in minim de seturi al lui Andy Murray pentru simplul fapt ca a aratat o pofta deosebita de joc in disputa cu Daniel Evans si mai ales pentru ca nu si-a cedat serviciul in partida mai devreme mentionata, in ciuda faptului ca nu a pornit din postura de favorit, deoarece oponentul chiar a avut un sfarsit de sezon bun pe hard indoor (semifinalist atat la Antwerp, cat si la Vienna). De cealalta parte, Cameron Norrie nu a parut a fi in cea mai buna forma fizica dupa acea pauza de doua luni despre care aminteam si nici serviciul n-a fost la cel mai inalt nivel – aspect important pe o suprafata rapida, precum hardul indoor de la Battle of the Brits. In singurul meci direct, cel din urma cu putin mai mult de un an, Andy Murray isi procura nu mai putin de treisprezece oportunitati de break – in timp ce Cameron Norrie doar trei – in ciuda faptului ca primul mentionat abia ce revenea in circuit dupa o lunga pauza.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
35 / 1 / 29
Calcul:
-580 RON
ROI:
-8.9 %
Pariuri:
236 / 12 / 171
Calcul:
-351 RON
ROI:
-0.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 65
35 / 1 / 29
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 419
236 / 12 / 171
Calcul
ROI: -0.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
2-0 la seturi @ Murray