Andrey Rublev — Hubert Hurkacz: pronosticuri Tenis ATP Miami

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Rublev vs. Hurkacz.

Sambata, 03/04/2021, nu mai devreme de ora 02:00, Andrey Rublev si Hubert Hurkacz vor juca in faza semifinalelor turneului ATP de la Miami (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in Romania – Betano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.25 @ Andrey Rublev vs. 3.95 @ Hubert Hurkacz!

ANDREY RUBLEV (#8 ATP)

Este singurul care n-a cedat set pana-n aceasta faza a competitiei la Miami Open, eliminand pe parcurs printre altii adversari precum croatul Marin Cilic (6-4 6-4) in faza optimilor sau revelatia Sebastian Korda (7-5 7-6) in faza sferturilor de finala! Chiar daca a avut multe game-uri, acest ultim meci a durat putin peste o ora si jumatate, timp in care rusul si-a cedat serviciul de doua ori, a realizat trei break-uri, a avut din nou un procentaj ridicat la punctele castigate cu prima minge de serviciu (85%), dar a aratat ceva slabiciuni cand a fost nevoit sa joace cu cea de a doua (48%).

  • VICTORII Rublev vs. Hurkacz: nici o victorie

HUBERT HURKACZ (#37 ATP)

Surpriza placuta a acestei editii a Masters-ului de la Miami, polonezul va urca de saptamana viitoare pana pe al 27-lea loc in lume, indiferent de rezultatul acestei semifinale, acest loc reprezentand un nou “career best” pentru el! Va intra pe teren cu multa incredere dupa doua victorii importante obtinute in set decisiv in fata unor adversari mult mai experimentati precum canadianul Milos Raonic (4-6 6-3 7-6) in faza optimilor, respectiv grecul Stefanos Tsitsipas (2-6 6-3 6-4) in faza sferturilor de finala.

  • VICTORII Hurkacz vs. Rublev: 7-6 3-6 6-2 (Roma, 2020, zgura)

Andrey Rublev – Hubert Hurkacz: Cote la pariuri si predictii pariuri

Consider ca ne asteapta un prim set echilibrat, luand in considerare procentajele bune de la serviciu pe care cei doi le-au avut cam pe tot parcursul turneului, dar si numarul ridicat de asi pe care i-au expediat! La fel, ne putem raporta oarecum si la singurul meci direct pe care l-au disputat sezonul precedent pe zgura Masters-ului de la Roma, acolo unde primul set si-a gasit deznodamantul intr-un tie-break, ambii cedandu-si serviciul o singura data “de caciula”. Andrey Rublev masoara in jur de 1,88m, in timp ce Hubert Hurkacz are o alonja ceva mai serioasa la cei 1,96m ai sai, ambii sunt agresivi pe parte de retur, au lovituri puternice in special de pe forehand si prezinta putine slabiciuni, fac putine erori nefortate. Polonezul a aratat si tarie de caracter, reusind sa remonteze handicapuri de un set atat in partida din faza optimilor, cat si-n cea din faza sferturilor de finala, chiar daca de fiecare data a pornit din postura de “outsider”. Va fi o partida “pe muchie de cutit”, in care, zic eu, oricare dintre cei doi se poate impune.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 3 / 26
Calcul:
-1 540 RON
ROI:
-35.0 %
Pariuri:
264 / 17 / 206
Calcul:
-1 827 RON
ROI:
-3.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 44
15 / 3 / 26
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 487
264 / 17 / 206
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 9,5 game-uri în primul set