Andrey Rublev — Carlos Taberner: pronosticuri Tenis ATP Indian Wells

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Rublev vs. Taberner.

Duminica dimineata, 10/10/2021, nu mai devreme de ora 05:30, Andrey Rublev si Carlos Taberner vor juca in turul al doilea al turneului ATP World Tour de la Indian Wells (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.09 @ Andrey Rublev vs. 7.80 @ Carlos Taberner!

ANDREY RUBLEV (#5 ATP)

Va implini peste cateva zile varsta de douazeci si patru de ani, s-a nascut si are resedinta la Moscova (Rusia), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si beneficiaza de suportul antrenorului Fernando Vicente! Are in palmares opt titluri de nivel ATP World Tour la simplu, unul singur obtinut in sezonul regulat (Rotterdam, hard indoor). Saptamana trecuta s-a oprit in semifinale la turneul ATP World Tour de la San Diego – invins in set decisiv de Cameron Norrie.

  • VICTORII Rublev vs. Taberner: nu au jucat

CARLOS TABERNER (#115 ATP)

Are douazeci si patru de ani, s-a nascut si are resedinta la Valencia (Spania), este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,83m si beneficiaza de suportul antrenorului Marcos Esparcia! N-a fost niciodata in prima suta mondiala la simplu si nici n-are in palmares macar vreo finala de nivel ATP World Tour jucata; fiind “zgurist” la baza, s-a impus in sezonul regulat la Antalya challenger si Aix en Provence challenger, avand un sfert de finala si la ATP Nur-Sultan (hard indoor). 

  • VICTORII Taberner vs. Rublev: nu au jucat

Andrey Rublev – Carlos Taberner: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata cap-coada de catre rus, luand in considerare diferenta certa de valoare si experienta la acest nivel dintre cei doi combatanti, cat si faptul ca se joaca pe hard outdoor, suprafata preferata a sovieticului si deloc pe placul spaniolului! Andrey Rublev a facut finala la precedentul turneu de nivel Masters la care a fost prezent in Statele Unite – mai exact la Cincinnati Masters – in timp ce Carlos Taberner a debutat abia la aceasta editie in cadrul Masters-ului de la Indian Wells – obtinand, e drept, un succes in minim de seturi la compatriotul Jaume Munar (6-3 6-3 / o ora si jumatate de joc / doi asi expediati cu doua duble greseli comise / si-a cedat serviciul de doua ori si a realizat cinci break-uri / a avut procentaje slabe totusi pe propriul serviciu, mai exact doar 63% puncte castigate cu prima minge de serviciu, respectiv 65% adjudecate pe al doilea serviciu), un alt “zgurist” totusi total iesit din forma; practic diferenta s-a facut mai mult in schimburile de mingi care s-au prelungit, doar ca Andrey Rublev este tipul de tenismen cu un serviciu mult mai bun, mult mai agresiv, care inchide rapid punctele. 

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 9 / 38
Calcul:
-1 632 RON
ROI:
-20.9 %
Pariuri:
492 / 44 / 376
Calcul:
-2 609 RON
ROI:
-2.9 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 78
31 / 9 / 38
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 912
492 / 44 / 376
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Sub 21,5 game-uri în meci
Comentarii