Andrej Martin — Taylor Fritz: pronosticuri Tenis ATP Cagliari

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Martin vs. Fritz.

Miercuri, 07/04/2021, nu mai devreme de ora 18:00, Andrej Martin si Taylor Harry Fritz vor juca in faza optimilor de finala a turneului ATP de la Cagliari (Italia, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 2.40 @ Andrej Martin vs. 1.57 @ Taylor Harry Fritz.

ANDREJ MARTIN (#106 ATP)

Are treizeci si unu de ani, s-a nascut si are resedinta la Bratislava (Slovacia), n-are in palmares vreun titlu de nivel ATP World Tour, dar se poate lauda cu douasprezece la simplu la nivel ATP Challenger Tour! Este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,83m si pentru moment nu beneficiaza de suportul vreunui antrenor. A fost o prezenta constanta in echipa de Davis Cup a Slovaciei, alaturi de un alt tenismen experimentat in persoana lui Martin Klizan!

  • VICTORII Martin vs. Fritz: nu au jucat

TAYLOR FRITZ (#30 ATP)

Are doar douazeci si trei de ani, vine din alta generatie, cu un plus de talent si de valoare, mai ales pe suprafetele rapide, singurul turneu ATP World Tour din cariera americanului venind pe iarba de la Eastbourne! Este de asemenea jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,93m si are suportul a doi antrenori: Paul Annacone & David Nainkin. N-a impresionat niciodata pe o suprafata lenta precum zgura, mai ales pe taram italian (in anii trecuti, la ATP Roma).

  • VICTORII Fritz vs. Martin: nu au jucat

Andrej Martin – Taylor Fritz: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata, pentru simplul fapt ca suprafata de joc il avantajeaza pe “zguristul” Andrej Martin care de altfel are plusul de a fi disputat deja o partida in runda inaugurala de la ATP Cagliari in compania unui adversar puternic si agresiv – cehul Jiri Vesely (6-4 2-6 6-1). Meci per total echilibrat, in care slovacul si-a cedat serviciul de trei ori, dar a fost foarte bun pe parte de retur, acolo unde si-a procurat nu mai putin de unsprezece oportunitati de break (patru fructificate). De cealalta parte, americanul Taylor Harry Fritz a sarit peste primul tur gratie posturii pe care i-a oferit-o clasamentul mai bun, iar ultimul meci disputat de acesta pe zgura dateaza tocmai din 02/10/2020 (eliminat de italianul Lorenzo Sonego pe atunci in turul al treilea de la Roland Garros). Ramane de vazut cat de repede va face tenismenul din Statele Unite trecerea de la hardul outdoor de la Miami Open (turneu la care a fost prezent in urma cu o saptamana) si zgura de la ATP Cagliari.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 3 / 26
Calcul:
-1 540 RON
ROI:
-35.0 %
Pariuri:
264 / 17 / 206
Calcul:
-1 827 RON
ROI:
-3.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 44
15 / 3 / 26
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 487
264 / 17 / 206
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
(AH) +3,5 games @ Martin