Ana Bogdan — Anastasija Sevastova: pronosticuri Tenis WTA Madrid

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Bogdan vs. Sevastova.

Joi, 29/04/2021, nu mai devreme de ora 16:30, Ana Bogdan si Anastasija Sevastova vor juca in runda inaugurala a turneului WTA de la Madrid (Spania, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 2.32 @ Ana Bogdan vs. 1.62 @ Anastasija Sevastova!

ANA BOGDAN (#102 WTA)

Are douazeci si opt de ani, s-a nascut la Sinaia (Romania), este jucatoare de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini (aceasta fiind si lovitura ei preferata), masoara in jur de 1,71m si beneficiaza de suportul antrenorului Andras Szekely! S-a calificat in premiera pe tabloul principal de la Madrid Masters (in precedentele trei participari, nu trecuse de calificari) dupa doua victorii cu adevarat muncite in dauna cehoaicei Katerina Siniakova (7-6 7-5) si a niponei Nao Hibino (4-6 6-3 6-4).

  • VICTORII Bogdan vs. Sevastova: 6-1 6-3 (Bucharest WTA, 2017, zgura), 4-6 6-3 6-3 (Phillip Island Trophy – Melbourne, 2021, hard outdoor)

ANASTASIJA SEVASTOVA (#54 WTA)

A implinit in urma cu aproximativ doua saptamani varsta de treizeci si unu de ani, are multa experienta in spate la cel mai inalt nivel, adunand de-a lungul carierei patru titluri WTA de simplu! De asemenea este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,69m si beneficiaza de suportul antrenorului Ronald Schmidt. Tot din calificari a pornit si ea la WTA Madrid, eliminandu-le pe bulgaroaica Tsvetana Pironkova (3-6 6-4 6-3) si ucraineanca Marta Kostyuk (6-1 7-5).

  • VICTORII Sevastova vs. Bogdan: 5-7 7-6 7-5 (Bucharest WTA, 2019, zgura)

Ana Bogdan – Anastasija Sevastova: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida cu game-uri multe, asa cum au fost atat cele patru meciuri in care au fost implicate ambele pana-n aceasta faza a competitiei pe zgura Masters-ului de la Madrid, cat si-n ultimul meci direct desfasurat pe zgura, dar si-n ultimul meci direct disputat chiar in debutul sezonului regulat! Nu m-ar mira sa vedem o noua partida de trei seturi intre romanca si letona, pentru simplul fapt ca ambele se simt excelent pe acest tip de suprafata lenta, stau bine din punct de vedere fizic, se descurca in schimburile lungi de mingi si au aratat de-a lungul timpului un spirit combativ deosebit. Ana Bogdan are un plus la capitolul serviciu si zic eu si ca forta a loviturilor pe care le expediaza, in timp ce Anastasija Sevastova practica un joc mai putin bazat pe forta si mai degraba bazat pe tactica si diverse unghiuri cheie pe care le cauta si a unei mai mari diversitati de lovituri. Per total doua jucatoare de valori relativ apropiate, cu un plus de experienta pentru letona, dar cu avantajul moral de partea romancei.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
18 / 3 / 10
Calcul:
+149 RON
ROI:
4.8 %
Pariuri:
279 / 19 / 212
Calcul:
-1 495 RON
ROI:
-2.9 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 32
18 / 3 / 10
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 512
279 / 19 / 212
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 19,5 game-uri în meci
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde