Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Altyn Asyr – FC Asgabat: ponturi fotbal Yokary Liga

0

Tipsterul Legalbet, Milan, va recomanda partida dintre Altyn Asyr si FC Asgabat, la o cota de 1.51.

Luni, de la ora 16:00, «Altyn Asyr» primeste vizita celor de la FC «Asgabat», intr-un meci care conteaza pentru etapa cu numarul sase din campionatul Turkmenistan. Se anunta o partida extrem de tensionata, deoarece ambele formatii sunt din Ashgabat, iar rivalitatea este una destul de mare.

«Altyn Asyr» - Spre titlul cu numarul 7

Fara doar si poate, Ýazguly Hojageldyýew este unul dintre cei mai buni antrenori din Turkmenistan. Odata cu venirea lui pe banca tehnica, lotul a suferit modificari majore, iar rezultatele n-au intarziat sa apara. Din 2014 a cucerit de sase ori campionatul intern si este la doar un singur trofeu de a depasi actualul record. Nici pe plan international nu s-a descurcat rau. In AFC Cupa a ajuns de doua ori in semifinale si o singura data in finala, pe care a pierdut-o in fata celor de la Al Quwa Al Jawija, scor 0-2. In sezonul precedent a domincat campionatul intern. A terminat pe primul loc, la o distanta de noua puncte, fara de principala urmaritoare, «Ahal». Actualul sezon nu l-a inceput excelent. Chiar daca in primele cinci etape n-a suferit nicio infrangere. A obtinut doua victorii si trei remize, iar cu cele noua puncte acumulate, se afla pe ultima treapta a podiumului, iar cea de pe primul loc s-a distantat deja la trei puncte. Etapa precedent a avut un meci extrem de dificil pe teren propriu, chiar cu ocupanta primului loc. A fost un meci echilibrat, pe care l-a castigat cu 2-1.

Antrenor: Ýazguly Hojageldyýew;

FC «Asgabat» - Inceput promitator

Dupa un sezon mai putin reusit, in care s-a clasat doar pe locul sase, cu opt victorii obtinute in cele 28 de etape, actualul l-a inceput mult mai bine si deja are zece puncte, dupa doar cinci meciuri. In ultimele meciuri s-a descurcat foarte bine si a obtinut maximum de puncte in ultimele trei etape. Dupa aceste succese, a urcat pana pe locul secund si s-a apropiat la doar doua puncte de ocupanta primului loc, «Ahal». Meciul precedent a fost unul bogat in golurile marcate. Pe teren propriu, in fata propriilor suporteri, a marcat cinci goluri si a primit doua. Deobicei, in meciurile jucate pe teren strain se destul de bine. In ultimele sezoane a obtinut mai multe puncte, decat in meciurile jucate pe teren propriu. Lotul nu a suferit modificari majore, fata de sezonul precedent, iar acest lucru este un avantaj. Obiectivul propus de conducerea clubului nu este nicidecum un loc pe podium, deoarece cu acest lot, Said Seidow nu se poate bate pentru locurile fruntase.

Antrenor: Said Seidow;

«Altyn Asyr» - FC «Asgaba»t: Rezultatele directe (H2H)

10.12.2019 «Altyn Asyr» - FC «Asgabat» 1-2

19.10.2019 FC «Asgabat» – «Altyn Asyr» 1-3

04.07.2019 FC «Asgabat» - «Altyn Asyr» 1-2

«Altyn Asyr» - FC «Asgabat»: Cote la pariuri si pronostic

Conform casei de pariuri Betano, «Altyn Asyr» are cota 1.30 pentru victorie, FC «Asgaba»t 8.50, in timp ce egalul este cotat la 5.25. In sezonul precedent, cele doua formatii s-au intalnit de patru ori, iar «Altyn Asyr» a obtinut doua victorii, in timp ce FC «Asgabat» doar una. M-a astept la un meci dezechilibrat, in care «Altyn» va dori sa ia revansa, dupa ce in ultima intalnire a pierdut cu 1-2.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.51
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
4 / 1 / 7
Calcul:
-441 RON
ROI:
-36.8 %
Pariuri:
274 / 52 / 257
Calcul:
+2 379 RON
ROI:
+4.1 %
Milan

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 12
4 / 1 / 7
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 583
274 / 52 / 257
Calcul
ROI: +4.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Altyn Asyr peste 1.5 goluri