Almere City - Nijmegen. Pariul lui Wallberg

Tipsterul Intelbet Wallberg ne recomanda doua variante de pariere pentru duelul din Olanda Eerste Divisie dintre Almere si Nijmegen.

Mi-a atras atentia acest duel din a doua liga olandeza, intre doua echipe din partea superioara a clasamentului, Almere, locul 6 in clasament cu 30 de puncte si aflata in lupta pentru play-off-ul de promovare, si Nijmegen, echipa de pe locul 2 cu 43 de puncte, aflata in lupta pentru promovarea directa. In plus, cele doua echipe au printre cele mai ridicate medii de goluri din campionat, 3.8 goluri in duelurile celor de la Almere si 3.9 in cele ale lui Nijmegen.


Jucatul la recuperare, una dintre cele mai comune greseli ale pariorilor


Acesta va fi un duel extrem de interesant si de disputat datorita faptului ca Almere a avut un parcurs foarte bun in meciurile de acasa si nu a suferit nicio infrangere in acest sezon - 6 victorii si 3 remize pentru ei, cu un golaveraj foarte bun de 23/13.


De cealalta parte Nijmegen pare a pierde teren in lupta pentru promovarea directa tocmai in meciurile disputate in deplasare, acolo unde se poate spune ca mai au suficient loc de imbunatatire - 4 victorii si 2 remize pentru ei in acest sezon, in rest alte 3 infrangeri, cu un golaveraj spectaculos de 20/17.


Cred ca vom asista la un meci deschis si in care ambele echipe vor reusi sa marcheze si vor cauta victoria care sa le aduca toate cele 3 puncte pentru atingerea obiectivelor.


Liga 1 Betano - Transferurile din pauza de iarnă

 

 

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu si Peste 2.5 goluri - Da Sub/Peste Repr. 1 - Peste 1.25
Comentarii
2
Daca se DAU doua goluri in prima repriza, pariul este castigator; daca se DA un singur gol este pe jumatate pierzator; daca nu se inscrie deloc intreg pariul este pierdut :)
Alli
0
Sigur , se da 2 goluri in prima ? :)