Alison Van Uytvanck — Emma Raducanu: pariul zilei 27.06.2022

Expertul Legalbet Gavan Marius ne recomanda sa pariem pe victoria belgiencei Alison Van Uytvanck la o cota de 1,57 la Betano. Aceasta o va intalni de la ora 17:30 in primul tur de la Wimbledon pe britanica Emma Raducanu.

Van Uytvanck: Informatii si forma de moment

Belgianca Alison Van Uytvanck are 28 de ani si se afla in acest moment pe locul 46 WTA. Cea mai buna pozitie ocupata a fost locul 37 in 2018. In cariera sa a castigat in total 5 turnee, ultimul in urma cu o saptamana in Italia pe iarba de la Gaiba. A fost un turneu perfect, reusind sa castige toate meciurile fara sa piarda vreun set. Pe langa acest turneu, Van Uytvanck a jucat foarte bine si in celelalte turnee desfasurate pe iarba: turneu castigat la Surbiton si sfert de finala la Hertogenbosch. Doar saptamana trecuta la Bad Homburg a pierdut in primul tur cu Anisimova, dar si atunci a cedat greu, 7-4 in tie-break-ul setului decisiv. 

Van Uytvanck are un servici bun si tocmai din acest motiv cele mai bune rezultate in cariera le-a avut pe iarba si in sala. In 2022 are 12 victorii si 2 infrangeri pe iarba, iar per total in cariera are 49 victorii si 31 infrangeri.

Raducanu: Informatii si forma de moment

Britanica Emma Raducanu are doar 19 ani si se afla pe locul 11 WTA, cea mai buna clasare. Aceasta pozitie i se datoreaza in mare parte succesului de la US Open 2022. Anul trecut a jucat bine si la Wimbledon unde a ajuns in turul 4 cand a abandonat in meciul cu australianca Ajla Tomljanovic. Anul acesta a jucat doar un singur meci pe iarba, in primul tur la Nottingham cand a abandonat in primul set la scorul de 4-3 pentru elvetianca Viktorija Golubic. 

In 2022, Emma Raducanu nu a jucat prea bine, avand 8 victorii si 11 infrangeri, iar la celelalte doua turnee de Grand Slam a fost eliminata in turul doi de Kovinic si Sasnovich. Foarte des are probleme medicale. Pe langa abandonul de la Nottingham, Emma Raducanu s-a mai retras in acest an in primul tur pe zgura de la Roma si in primul tur pe cimentul din Guadalajara. 

Alison Van Uytvanck v Emma Raducanu: ponturi pariuri

Pana acum cele doua s-au mai intalnit o singura data, in 2021 in primul tur la Chicago, iar atunci Emma Raducanu a castigat cu 7-6 6-3. Acum e greu de crezut ca jucatoarea din Marea Britanie va reusi sa obtina victoria in conditiile in care Van Uytvanck va continua sa joace la fel de bine pe iarba cum a facut-o in ultimele saptamani. Plus ca Emma Raducanu s-ar putea sa nu fie recuperata 100% dupa accidentare.  

Prieteni, va asteptam zi de zi pe site-ul nostru. Va oferim ponturi si bilete, dar si o analiza completa a tuturor beneficiilor care va sunt oferite de casele de pariuri online din Romania.

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 5 / 10
Calcul:
+1 136 RON
ROI:
37.9 %
Pariuri:
168 / 14 / 123
Calcul:
-757 RON
ROI:
-2.5 %
Marius Gavan

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 30
15 / 5 / 10
Calcul:
ROI: +0.4 %
Pariuri: 305
168 / 14 / 123
Calcul
ROI: -2.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Alsion Van Uytvanck v Emma Raducanu, 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde