Alison Riske — Bianca Andreescu: pronosticuri Tenis WTA Indian Wells

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Riske vs. Andreescu.

Duminica dimineata, 10/10/2021, nu mai devreme de ora 06:00, Alison Riske si Bianca Vanessa Andreescu vor juca in runda a doua a turnelui WTA Tour de la Indian Wells (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 3.05 @ Alison Riske vs. 1.39 @ Bianca Vanessa Andreescu!

ALISON RISKE (#51 WTA)

Are treizeci si unu de ani, s-a nascut la Pittsburgh – Pennsylvania (Statele Unite) si are resedinta la Atlanta – Georgia (Statele Unite), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,75m si beneficiaza de suportul antrenorului Thomas Gutteridge! Are in palmares doua titluri de nivel WTA Tour la simplu si alte opt finale pierdute – ultima, in sezonul regulat, pe hardul outdoor de la Portoroz WTA – singurul rezultat notabil al americancei din acest an.

  • VICTORII Riske vs. Andreescu: nu au jucat

BIANCA ANDREESCU (#21 WTA)

Are doar douazeci si unu de ani, s-a nascut la Mississauga – Ontario (Canada) si are resedinta la Thornhill, este de asemenea dreptace si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,70m si beneficiaza de suportul antrenorului Sylvain Bruneau de ceva timp incoace! “Bibi” revine pe hardul outdoor de la Indian Wells din postura de campioana en-titre, titlu cucerit in urma cu doua sezoane intr-o finala cu nemtoaica Angelique Kerber (anul trecut nu s-a tinut competitia din cauza pandemiei).

  • VICTORII Andreescu vs. Riske: nu au jucat

Alison Riske – Bianca Andreescu: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida echilibrata in care este implicata jucatoarea canadianca, nu doar pentru ca ea nu este inca la suta la suta din potentialul fizic si inca nu-si poate etala calitatile la adevarata lor valoare, ci si pentru ca de cealalta parte a fileului se va afla totusi o adversara cu multa experienta in spate, care nu doar ca nu resimte presiunea, dar are si avantajul de a fi disputat deja un meci in runda inaugurala de la Indian Wells – evolutie solida in fata asiaticei En Shuo Liang (6-2 6-2 / doi asi expediati cu doua duble greseli comise / patru mingi de break oferite pe propriul serviciu, doar trei dintre ele salvate / pe parte de retur a atacat din toate pozitiile, si-a procurat nu mai putin de treisprezece oportunitati de break, reusind sa fructifice sapte dintre ele). Bianca Andreescu este – cel putin in principiu – tenismena cu un prim serviciu mai bun si care poseda loviturile mai puternice si mai spectaculoase, dar Alison Riske compenseaza printr-un joc de travaliu deosebit, sta bine in defensiva, are un plus la capitolul deplasare in teren si poate transforma oricand defensiva in ofensiva, fiind o excelenta jucatoare de pe baseline.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 9 / 38
Calcul:
-1 632 RON
ROI:
-20.9 %
Pariuri:
492 / 44 / 376
Calcul:
-2 609 RON
ROI:
-2.9 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 78
31 / 9 / 38
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 912
492 / 44 / 376
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci
Comentarii