Algeria – Maroc: ponturi CM de Handbal masculin

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Algeria - Maroc, de la Campionatul Mondial de handbal masculin.

Joi, de la ora 19:00, in “New Capital Sports Hall”, avem meciul Algeria - Maroc, din grupa F de la CM de handbal masculin.

Algeria - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Algeria revine la un Campionat Mondial, dupa ce esuase sa se califice la ultimele doua editii. In 2015, Algeria n-a reusit sa treaca de prima faza a grupelor. De fapt, algerienii n-au mai depasit aceasta faza a competitiei din 2001. Calificarea pentru Egipt a venit in urma clasarii pe locul 3 la Cupa Africii pe Natiuni. Algeria a pierdut cu egiptenii in semifinale, scor 27-30, dar au invins Angola in finala mica, 32-27.

Maroc - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Maroc nu prea este o obisnuita a Cupelor Mondiale. Ultima data cand a bifat un Campionat Mondial, in 2007, Marocul s-a clasat pe locul 20. Cea mai buna clasare este un loc 17, obtinut in 1999. La CAN, marocanii au terminat pe locul 6, cu infrangere la Insulele Capului Verde in lupta pentru pozitia a 5-a, scor 28-37. In vederea turneului final, nationala Marocului a avut un cantonament de doua luni atat in tara, cat si-n Turcia, unde au jucat mai multe meciuri amicale.

Algeria - Maroc: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Niciun jucator din lotul convocat de francezul Alain Portes nu evolueaza in Europa. Cu toate acestea, algerienii nu trebuie subestimati, deoarece alcatuiesc un grup ambitios si artagos. In grupa de la CAN, Algeria a castigat cu 33-30, dar era un meci care doar decidea castigatoarea grupei. Totusi, pronosticul meu se bazeaza si pe faptul ca Marocul permite mult prea multe aruncari de la 9m. Se apara, de obicei, destul de jos, iar Algeria poate sa profite cu executii rapide si puternice.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.62
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
61 / 4 / 50
Calcul:
-237 RON
ROI:
-2.1 %
Pariuri:
681 / 24 / 500
Calcul:
+291 RON
ROI:
+1.0 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 115
61 / 4 / 50
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1210
681 / 24 / 500
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Algeria peste 27,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide