Alexander Zverev — Oscar Otte: pronosticuri Tenis French Open

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Zverev vs. Otte.

Duminica, 30/05/2021, nu mai devreme de ora 17:00, Alexander Zverev si Oscar Otte vor juca in runda inaugurala a turneului ATP de la French Open (Franta, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.02 @ Alexander Zverev vs. 15.00 @ Oscar Otte!

ALEXANDER ZVEREV (#6 ATP)

La doar douazeci si patru de ani, si-a facut deja un nume la cel mai inalt nivel si a fost chiar al treilea in ierarhia mondiala masculina de simplu in viitorul nu foarte indepartat! Sezonul precedent avea sa fie eliminat in faza optimilor de finala de la Roland Garros, dupa ce in anterioarele doua editii ajungea si se oprea in faza sferturilor de finala (cele mai importante performante ale lui pe zgura pariziana). Are noua victorii si doar trei infrangeri pe zgura in sezonul regulat, cu titlu castigat pe zgura de la Madrid Masters!

  • VICTORII Zverev vs. Otte: nu au jucat

OSCAR OTTE (#152 ATP)

Are douazeci si sapte de ani si nu joaca pentru prima data pe tabloul principal de la Roland Garros, ci a mai facut-o cu alte doua ocazii (2018 – primul tur, 2019 – turul al doilea). Chiar daca masoara in jur de 1,93m si in mod normal, fiind un tenismen cu alonja si serviciu bun, ar fi fost de asteptat sa prefere suprafetele rapide, neamtului i-a placut intotdeauna sa joace mai degraba pe zgura! Pe aceasta suprafata a obtinut si singurele lui doua titluri de simplu si doua de dublu la nivel Challenger Tour.

  • VICTORII Otte vs. Zverev: nu au jucat

Alexander Zverev – Oscar Otte: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez in mod evident pe o victorie a favoritului deoarece exista totusi o diferenta certa de valoare si experienta la acest nivel intre cei doi germani, dar totodata consider ca Oscar Otte isi va vinde scump pielea si va avea ocazia sa-si surprinda adversarul si de ce nu chiar sa-si adjudece un set! Cel supranumit “Oss” sau “Ozzy” sau “Otter” de catre apropiati a trecut “ca vijelia” prin cei trei adversari pe care i-a infruntat in faza calificarilor de la French Open: indianul Prajnesh Gunneswaran (6-2 6-2), apoi sarbul Danilo Petrovic (6-1 7-5) si-n cele din urma bolivianul Hugo Dellien (6-2 6-0). Evolutiile lui au fost entuziasmate din doua puncte de vedere: si-a cedat serviciul o singura data, in primul tur al calificarilor contra indianului, dar in acelasi timp a fost extrem de agresiv pe parte de retur si si-a procurat o sumedenie de oportunitati de break, multe dintre ele fiind si fructificate (scorurile vorbesc de la sine). Ne astepta un duel interesant intre doi tenismeni cu stiluri de joc oarecum asemanatoare: ambii se bazeaza mult pe un prim serviciu eficient, lovesc puternic cu forehand-ul si sufera pe backhand! 

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
18 / 1 / 10
Calcul:
+194 RON
ROI:
6.7 %
Pariuri:
298 / 21 / 222
Calcul:
-1 226 RON
ROI:
-2.3 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 29
18 / 1 / 10
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 541
298 / 21 / 222
Calcul
ROI: -2.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Zverev & peste 27,5 game-uri
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde