Alexander Zverev — Matteo Berrettini: pronosticuri Tenis ATP Madrid

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Zverev vs. Berrettini.

Duminica, 09/05/2021, nu mai devreme de ora 19:30, Alexander Zverev si Matteo Berrettini vor juca in marea finala a turneului ATP de la Madrid (Spania, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.61 @ Alexander Zverev vs. 2.63 @ Matteo Berrettini! 

ALEXANDER ZVEREV (#6 ATP)

Este singurul jucator care n-a cedat set pana-n aceasta faza a competitiei pe zgura madrilena, eliminandu-l fara drept de apel pe principalul favorit al turneului in faza sferturilor de finala – ibericul Rafael Nadal (6-4 6-4), repetand scenariul cu favoritul trei in penultimul act – austriacul Dominic Thiem (6-3 6-4). La cei aproape doi metri pe care-i masoara, neamtul si-a pus din plin in valoare prima minge de serviciu, avand un procentaj ridicat in toate meciurile disputate la punctele castigate astfel si automat oferindu-le oponentilor putine oportunitati de break (si-a cedat serviciul o singura data, atat in partida cu Rafael Nadal, cat si-n cea cu Dominic Thiem, doi “zguristi” foarte buni pe retur de altfel).

  • VICTORII Zverev vs. Berrettini: 7-5 6-2 (Roma Masters, 2018, zgura), 6-3 6-4 (Shanghai Masters, 2019, hard outdoor)

MATTEO BERRETTINI (#10 ATP)

A ajuns la opt victorii consecutive pe zgura, performanta notabila, iar dupa ce si-a trecut in palmares turneul ATP World Tour de la Belgrad, iata-l pe italian in postura de a juca astazi cu trofeul pe masa si la Masters-ul de la Madrid, dupa o evolutie incantatoare in penultimul act cu norvegianul Casper Ruud (6-4 6-4), adversar periculos care “maturase pe jos” cu toti adversarii anteriori, care nu-si cedase deloc serviciul in cadrul turneului mai sus mentionat! Matteo Berrettini a practicat un joc agresiv, a facut putine erori nefortate, a lovit napraznic cu forehand-ul ori de cate ori a avut ocazia si a cedat – per total – doar opt mingi pe propriul serviciu, un alt aspect deloc de neglijat mai ales pe o suprafata ca zgura.

  • VICTORII Berrettini vs. Zverev: 7-5 7-5 (Roma Masters, 2019, zgura)

Alexander Zverev – Matteo Berrettini: Cote la pariuri si predictii pariuri

Avand in vedere ca se vor infrunta doi dintre cei mai in forma tenismeni ai momentului, care nu prea le-au oferit adversarilor sanse pe propriile servicii – Alexander Zverev (1,98m) si Matteo Berrettini (1,96m) ne pot oferi fara doar se poate un meci de trei seturi sau in orice caz seturi echilibrate care ar putea realiza fara probleme “over”-ul la game-uri pe care l-am propus! Ambii au stat pe teren in jur de o ora si jumatate in semifinale, astfel ca nu au de ce sa acuze oboseala si vor fi la suta la suta din capacitatile fizice. Per total, doi tenismeni cu stiluri de joc asemanatoare, cu un plus de forta in lovitura de forehand mai ales la Matteo Berrettini, dar cu un plus de tehnica in loviturile expediate de Alexander Zverev.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
19 / 1 / 13
Calcul:
-48 RON
ROI:
-1.5 %
Pariuri:
300 / 21 / 226
Calcul:
-1 493 RON
ROI:
-2.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 36
19 / 1 / 13
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 550
300 / 21 / 226
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 21,5 game-uri în meci