Alexander Zverev – Diego Schwartzman: pronosticuri Tenis Turneul Campionilor

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Zverev vs. Schwartzman.

Miercuri, 18/11/2020, nu mai devreme de ora 16:00, Alexander Zverev si Diego Schwartzman vor juca in faza grupelor turneului ATP Masters Cup de la Londra (Marea Britanie, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in Romania – Betano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.27 @ Alexander Zverev vs. 3.80 @ Diego Schwartzman!

ALEXANDER ZVEREV (#7 ATP)

Singura lui sansa pentru a mai spera la un loc in penultimul act al competitiei ar fi o victorie in minim de seturi astazi in disputa cu sud-americanul, avand in vedere ca-n ultima partida din faza grupelor va infrunta liderul mondial, sarbul Novak Djokovic! Alexander Zverev a pierdut clar primul duel din grupa cu sovieticul Daniil Medvedev (3-6 4-6), intr-o partida care s-a intins pe durata a aproximativ o ora si jumatate, timp in care neamtul a expediat trei asi, a comis sapte duble greseli, a avut un procentaj acceptabil pe prima minge de serviciu (69%), dar unul dezastruos pe a doua minge (doar 21%).

  • VICTORII Zverev vs. Schwartzman: 6-4 6-2 (Paris-Bercy, 2018, hard indoor), 6-2 6-1 (Cologne2, 2020, hard indoor)

DIEGO SCHWARTZMAN (#9 ATP)

Si-a facut debutul la “Turneul Campionilor” impotriva celui mai bun tenismen al lumii, fara sa poata sa emita vreo pretentie – Novak Djokovic s-a impus fara probleme, in minim de seturi (3-6 2-6), intr-o partida care s-a intins pe durata a o ora si nouasprezece minute, timp in care sud-americanul a expediat doar un as, a comis o dubla greseala, a avut procentaj mic atat pe prima minge de serviciu (63%), cat si pe a doua (35%), cedandu-si astfel serviciul de patru ori si realizat un singur break din doua oportunitati.

  • VICTORII Schwartzman vs. Zverev: 6-1 6-0 (Kitzbuhel, 2014, zgura), 3-6 6-2 6-4 6-3 (US Open, 2019, hard outdoor)

Alexander Zverev – Diego Schwartzman: Cote la pariuri si predictii pariuri

Au trecut in jur de trei saptamani de la cel mai recent meci direct dintre cei doi, partida in care neamtul efectiv si-a umilit adversarul pe acelasi tip de suprafata pe care va avea loc si disputa din aceasta dup-amiaza; Alexander Zverev nu si-a cedat serviciul in finala de pe hardul indoor de la Cologne2, oferindu-i sud-americanului o singura oportunitate de break, iar de cealalta parte Diego Schwartzman si-a cedat serviciul de cinci ori, i-a oferit neamtului opt oportunitati de break si a avut procentaje dezastruoase pe propriul serviciu – 64% pe prima minge de serviciu, respectiv doar 23% pe cea de a doua minge. Consider ca prea multe nu se pot schimba intr-un timp atat de scurt, mai ales ca Zverev are si experienta de a mai fi participat si chiar castigat “Turneul Campionilor” in trecut si n-are alta varianta decat victoria!

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
17 / 4 / 10
Calcul:
+82 RON
ROI:
2.6 %
Pariuri:
281 / 20 / 213
Calcul:
-1 445 RON
ROI:
-2.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 31
17 / 4 / 10
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 514
281 / 20 / 213
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
2-0 la seturi @ Zverev
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde