Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Alexander Bublik – Milos Raonic: pronosticuri Tenis ATP St. Petersburg

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Bublik vs. Raonic.

Joi, 15/10/2020, nu mai devreme de ora 20:00, Alexander Bublik si Milos Raonic vor juca in faza optimilor a turneului ATP World Tour de la St. Petersburg (Rusia, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 3.10 @ Alexander Bublik vs. 1.36 @ Milos Raonic!

ALEXANDER BUBLIK (#52 ATP)

Are doar douazeci si trei de ani, s-a nascut la Gatchina (Rusia), s-a stabilit la Monte-Carlo (Monaco) si reprezinta Kazakhstanul in competitiile internationale si-n Cupa Davis; masoara in jur de 1,96m si este antrenat de perechea formata din Stanislav Bublik & Artem Suprunov! De-a lungul carierei, cele mai notabile performante le-a obtinut pe suprafete rapide – fie hard outdoor, fie hard indoor. L-a invins in runda inaugurala pe americanul Mackenzie McDonald (2-6 7-6 6-4), chiar daca s-a incalzit mai greu!

  • VICTORII Bublik vs. Raonic: nu au jucat.

MILOS RAONIC (#21 ATP)

Fost numar trei mondial si fost campion pe hardul indoor de la St. Petersburg (2015), canadianul care va implini la finele lunii decembrie varsta de treizeci de ani s-a calificat in faza optimilor dupa succesul in minim de seturi obtinut in dauna americanului Jeffrey John Wolf (7-6 6-1). A fost o partida in care a salvat cinci din cinci mingi de break ale adversarului si a realizat break-ul de doua ori in mansa secunda! Per total nu a pus mari probleme pe retur, chiar daca a infruntat un jucator din afara sutei mondiale.

  • VICTORII Raonic vs. Bublik: nu au jucat.

Alexander Bublik – Milos Raonic: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe doua sau trei seturi echilibrate, care pot aduna numarul de game-uri necesare pentru ca pariul nostru sa fie “verde”. Pe ambii putem sa-i catalogam drept “big serveri” si putem observa cu usurinta acest detaliu si din statisticile asilor expediati de cei doi in primul tur de la St. Petersburg dupa cum urmeaza: douazeci si cinci de asi pentru Alexander Bublik – respectiv douazeci si unu de asi pentru canadianul Milos Raonic! In mod evident plusul de valoare si de experienta este de partea celui din urma mentionat, doar ca fiind vorba de o suprafata pe care kazakhul a mai produs surprize sau evolutii excelente chiar in sezonul regulat, un eventual succes al acestuia nu pot spune ca m-ar da pe spate.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.70
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
24 / 2 / 18
Calcul:
-183 RON
ROI:
-4.2 %
Pariuri:
131 / 7 / 86
Calcul:
+444 RON
ROI:
+2.0 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 44
24 / 2 / 18
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 224
131 / 7 / 86
Calcul
ROI: +2.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 22,5 game-uri în meci