Alex De Minaur - Taro Daniel. Pontul lui Paul

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Alex De Minaur si Taro Daniel, de la US Open, la o cota de 1.53.

Alex De Minaur - Taro Daniel. Pontul lui Paul

In primul tur de la US Open, avem disputa Alex De Minaur - Taro Daniel. Meciul incepe in jur de ora 23:00, iar tanarul australian n-are voie sa ne dezamageasca.


Alex De Minaur este un australian in varsta de 19 ani ce a explodat in acest sezon. A inceput fabulos stagiunea, cu semifinala la Brisbane si finala la Sydney. Si-a trecut in palmares si primul challenger cucerit, dar pe iarba, la Nottingham. Un jucator rapid in executii, chiar daca trebuie sa mai puna masa musculara pentru a adauga si mai multa tarie mingii.

La Washington, a ajuns sa joace ultimul act cu Alexander Zverev, insa a pierdut destul de clar, 2-6, 4-6. Tot la fel de rapid s-a incheiat si duelul din primul tur de la Winston-Salem, cu Medvedev. Rusul s-a impus cu 6-3, 6-3. Australianul se afla in acest moment pe locul 45 ATP.


Taro Daniel si-a trecut in palmares primul titlu major din cariera chiar in acest an, la Istanbul, pe zgura. Sincer, a fost un progres de care nu-l credeam capabil pe japonezul de 25 de ani. De-asemenea, Taro a avansat pana pe locul 64 in clasamentul baietilor.

Spre deosebire de De Minaur, Daniel a parasit Cincy in primul tur, dar a facut semifinala la Winston-Salem. Coincidenta, si el a pierdut tot in fata lui Medvedev, scor 1-6, 1-6. Niponul n-a avut nicio solutie in duelul cu rusul, trimitand mingi prea scurte care au putut fi atacate usor de oponentul sau.


Daca De Minaur a parasit US Open '17 inca din primul tur, Daniel a avansat o runda la editia precedenta si chiar a reusit sa-i ia set lui Nadal. Niponul, chiar si-n conditiile unor victorii solide la Winston-Salem, si-a demonstrat clar slabiciunile in disputa cu Medvedev. Nu este capabil sa faca fata la mingi venite rapid. A gresit destul de mult si cu backhand-ul, iar pe aceasta lovitura il vad mai solid pe Alex. Australianul este favoritul caselor de pariuri si tind sa mizez pe el, chiar daca sunt aproape convins ca nu vom vedea o disputa de trei seturi. De Minaur afiseaza un tenis mai estetic, mai frumos, iar eu voi merge pe mana lui.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.53
Logoul casei de pariuri Betfair - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
65 / 8 / 58
Calcul:
-1 302 RON
ROI:
-9.9 %
Pariuri:
698 / 29 / 521
Calcul:
-788 RON
ROI:
-0.6 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 132
65 / 8 / 58
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1249
698 / 29 / 521
Calcul
ROI: -0.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Alex De Minaur castiga
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide