Alex De Minaur — Marin Cilic: pronosticuri Tenis ATP Davis Cup

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul De Minaur vs. Cilic.

Vineri la prânz, 25/11/2022, nu mai devreme de ora 15:00, Alex De Minaur şi Marin Cilic vor juca în SEMIFINALELE de simplu masculin a competiţiei ATP Davis Cup de la Malaga (Spania, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaConticazino – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cei doi jucători: 2.47 @ Alex De Minaur (AUS) vs. 1.55 @ Marin Cilic (CRO).

ALEX DE MINAUR (#24 ATP)

Are doar douazeci şi trei de ani, dar a acumulat deja destula experienta pe parcursul ultimelor trei-patru sezoane, cand a jucat la cel mai inalt nivel şi şi-a trecut in cont un total de şase titluri de simplu la nivel ATP World Tour şi a fost clasat la un moment dat al #15-lea in lume (28/06/2021). S-a nascut la Sydney (Australia) şi are reşedinta la Monte Carlo (Monaco), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,83m şi beneficiaza de suportul antrenorului Adolfo Gutierrez! Este o prezenta constanta in echipa de Davis Cup a Australiei – zece victorii şi patru înfrangeri la naţională.

  • VICTORII De Minaur vs. Cilic: 3-6 6-3 6-4 (Queen’s Club ATP, 2021, iarbă)

MARIN CILIC (#17 ATP)

Are treizeci şi patru de ani şi – evident – vine la bagaj cu un colosal plus de experienta, trecand aproape douazeci de ani de cand a facut pasul la profesionişti, timp in care a adunat un total de douazeci de titluri la nivel ATP World Tour (la simplu), fiind clasat la un moment dat chiar al #3-lea in lume (29/01/2018). S-a nascut la Medjugorje (Bosnia&Herzegovina) şi are reşedinta tot la Monte Carlo (Monaco), este de asemenea dreptaci şi executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,98m şi poseda un prim serviciu generator de aşi – e antrenat de cuplul format din Ivan Cinkus & Vilim Visak!

  • VICTORII Cilic vs. De Minaur: 4-6 3-6 6-3 6-4 7-5 (Grand Slam-ul de la US Open, 2018, hard outdoor), 6-1 5-7 6-4 (Davis Cup Finals, 2021, hard indoor)

Alex De Minaur – Marin Cilic: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o noua victorie a mult mai experimentatului croat, scenariu care s-a petrecut şi la precedenta editie a Davis Cup Finals (scor destul de clar, chiar daca meciul acela s-a dus in decisiv, experienta şi-a spus in cele din urma cuvantul). Marin Cilic onoreaza cu prezenta selectionata Croaţiei de aproximativ doua decenii, adunand de la debutul lui nu mai putin de treizeci şi trei de victorii – cu doar cinsprezece înfrangeri! Croatul a obtinut o victorie importanta in faza sferturilor de finala, din postura de outsider, in dauna spaniolului Pablo Carreno-Busta (5-7 6-3 7-6 / douazeci de aşi expediati, cinsprezece duble greşeli comise, a avut un procentaj foarte bun la punctele caştigate cu prima minge de serviciu – dar a suferit pe cea de a doua | şi-a cedat serviciul de patru ori, realizand tot atatea break-uri pe parte de retur). De cealalta parte, australianul Alex De Minaur are la randu-i zece victorii şi doar patru înfrangeri pentru ţara lui de cand şi-a facut debutul, obtinand un punct important şi el in faza sferturilor de finala, din postura de mare favorit totuşi, in duelul avut cu olandezul Botic Van De Zandschulp (5-7 6-3 6-4 / nici un as expediat, trei duble greşeli comise, i-a oferit opt mingi de break oponentului dar şi-a cedat serviciul o singura data – pe parte de retur a fructificat fiecare din totalul celor trei oportunitati de break avute).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
65 / 0 / 52
Calcul:
+112 RON
ROI:
1.0 %
Pariuri:
1196 / 87 / 936
Calcul:
-7 169 RON
ROI:
-3.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 117
65 / 0 / 52
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2221
1196 / 87 / 936
Calcul
ROI: -3.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Marin Cilic

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde