Albania — Polonia: ponturi preliminarii Cupa Mondiala

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.45 pentru aceasta partida din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale.

Albania: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Albania traverseaza o perioada exceptionala si acum poate visa la Cupa Mondiala din Qatar. Cei mai optimisti suporteri se gandesc de ce nu.. la primul loc ocupat de Anglia! In acest moment sunt 4 puncte intre cele doua nationale.

Totusi albanezii sunt aproape sa il lase pe Lewandowski acasa. Acestia au un punct peste Polonia si cu o victorie astazi isi pot asigura in mare parte locul la baraj. 

In aceasta toamna, gazdele au obtinut 3 victorii la rand, fara gol primit. Acestia s-au distrat cu modesta San Marino si au invins-o de doua ori pe Ungaria, de fiecare data cu scorul de 1-0!

Polonia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Pentru Polonia acest meci este unul de totul sau nimic. Oaspetii se afla pe locul 3 in Grupa I, la un punct in spatele Albaniei. Nu se pune problema in ceea ce priveste prima pozitie, deoarece distanta fata de Anglia este una destul de mare.

Oaspetii au reusit sa obtina 3 victorii in ultimele 4 partide, de fiecare data marcand minim 4 goluri. Acestia au invins-o pe Albania cu 4-1 si pe San Marino cu 7-1 in deplasare & 5-0 pe teren propriu.

Nu a fost suficienta nici macar remiza cu Anglia, pentru ca Lewandowski & co. sa treaca pe locul de baraj.

Albania vs Polonia: Cote la pariuri şi pronostic

Piatek si Lewandowski vin cu un singur gand in Albania – acela de a castiga! Gazdele au insa doua nume importante pe faza ofensiva. Tinerii Rey Manaj si Armando Broja sunt gata sa schimbe fata acestei nationale si sa puna umarul la calificarea in Qatar!

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 0 / 23
Calcul:
-289 RON
ROI:
-5.4 %
Pariuri:
798 / 9 / 566
Calcul:
-6 742 RON
ROI:
-4.9 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 54
31 / 0 / 23
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1384
798 / 9 / 566
Calcul
ROI: -4.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 1.5 goluri
Comentarii