Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Alaves – Elche: ponturi La Liga! Apărarea, la putere

Expertul Legalbet Cristian Mihală vă oferă predicția sa pentru partida Alaves - Elche din etapa a 6-a a La Liga.

La Liga propune duminică, de la ora 19:30, o confruntare între două dintre cele mai defensive formații din campionatul Spaniei.

Alaves: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Chiar înainte de pauza internațională, Alaves a obținut prima victorie stagională, 1-0 cu Bilbao. Succesul a fost unul marcă înregistrată, formația lui Pablo Machin înscriind extrem de puțin în ultima perioadă. De altfel, în 4 din ultimele 5 meciuri, la pauză s-au consemnat rezultate de egalitate în partidele lui Alaves. 

În cele trei partide jucate pe teren propriu în acest sezon (pe Estadio Mendizorrotza) s-au consemnat doar întâlniri cu sub 1,5 goluri/meci. Mai mult, în niciuna dintre confruntări nu s-a marcat înainte de minutul 70. 

O veste foarte bună pentru defensiva lui Alaves e legată de recuperarea lui Florian Lejeune, fotbalist împrumutat pentru acest sezon de la Newcastle. Fundaşul central a avut probleme medicale în ultima perioadă, dar s-a recuperat total şi va fi titular.

  • Absenți la gazde în Alaves - Elche: Duarte (suspendat).

Elche: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Elche s-a întors în La Liga cu stil, reușind, după un prim eșec, o serie foarte bună (o victorie și un egal), de fiecare dată fără să primească gol. 

 Acum, formația lui Jorge Almiron e în fața unei performanțe istorice: dacă nu va primi gol în deplasarea cu Alaves, ar fi o serie de trei meciuri la rând pe prima scenă în care a menţinut poarta intactă. O singură dată în istorie formaţia din Alicante a mai avut o asemenea serie fără gol primit, în prima ligă spaniolă: acum 47 de ani.

Un alt amănunt interesant, care ne spune multe despre modul de abordare al partidelor de către Elche, se referă la cât de bine reuşeşte să absoarbă presiunea în startul partidelor. Astfel, în 15 din ultimele 17 partide, oaspeţii de duminică au reuşit să menţină un rezultat de egalitate până la pauză.

  • Absenți la oaspeți în Alaves - Elche:  Cifuentes, Sanchez (accidentați).

Alaves - Elche: Cote la pariuri și pronostic 

În ultimele 15 dispute directe dintre cele două formații, doar în 4 rânduri s-au marcat mai mult de 3 goluri în meci. În toate aceste înfruntări, o singură dată s-a întâmplat să se ajungă la 4 goluri înscrise într-o partidă.

Elche e o echipă extrem de închisă, care se apără extrem de organizat. Ca atare, în ultimele 9 partide în toate competițiile, oaspeții de duminică au avut un singur meci în care să se marcheze 3 goluri. Alaves e şi ea concentrată pe defensivă, astfel că golurile vor veni, probabil, doar în urma unor greşeli personale.

Predicţie: totul indică o partidă închisă, între două formaţii interesate în primul rând de apărare. Ca atare, optăm pentru un pont legat de goluri în meci - sub 2,5 goluri, la o cotă de 1,47 la Betano.

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate din România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-263 RON
ROI:
-23.9 %
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-263 RON
ROI:
-23.9 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 11
5 / 0 / 6
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 13
5 / 0 / 6
Calcul
ROI: -23.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sub 2,5 goluri