Alaves - Betis. Pontul lui Nica

Tipsterul LegalBet Nica ne sfătuiește să mizăm pe numărul total de goluri al acestui meci din LaLiga și ne propune un pariu cu o cotă de 1,57.

Alaves și Betis se înfruntă sâmbătă, de la ora 19.15, într-un meci din cadrul etapei a doua din La Liga, prima divizie spaniolă la fotbal.


Gazdele de la Alaves, așa cum era de așteptat, au fost învinse în etapa inaugurală pe terenul echipei FC Barcelona cu scorul de 3-0. Având în vedere calibrul adversarului întâlnit, putem spune că a fost un eșec decent la aceste proporții ale scorului.

Poate pentru a ne face o idee despre nivelul la care se află Alaves, trebuie să ne aruncăm o privire și asupra rezultatelor din amicalele ce au precedat campionatul, mai ales că a întâlnit doar echipe din Spania: 1-3 cu Numancia, 1-0 cu Oviedo, 2-1 cu Real Sociedad și 1-2 cu Huesca.


Ceva mai gravă este situația celor de la Betis, care au fost învinși pe teren propriu de Levante cu același scor, 3-0. Băieții antrenați de Quique Setien au clacat atunci în apărare, însă nu s-au descurcat rău în atac, chiar dacă nu au înscris (raportul șuturilor pe poartă a fost 8-4, practic Levante a dat gol aproape la fiecare șut). Antrenorul Setien va renunța la sistemul păgubos 3-1-4-2 în care a jucat Betis și va trece la un 5-4-1, anunță presa spaniolă. 


Practic, ”alb-verzii” vor încerca să-și ”blindeze” compartimentul defensiv.


Aruncându-mi o privire pe rezultatele directe din meciurile directe, am observat că în cele mai multe dintre confruntările directe dintre Alaves și Betis s-au marcat între 2 și 4 goluri. Ultima dată a fost Alaves - Betis 1-3, în data de 12 martie 2018, în returul campionatului trecut. În tur, fusese Betis - 


Alaves 2-0, în data de 21 octombrie 2017.


Fiind foarte greu de anticipat rezultatul confruntării de sâmbătă, vă sfătuiesc să mizați pe un număr total de goluri cuprins între 2 și 4, la o cotă de 1.57.


Echipele probabile:


Alavés (4-4-2): Pacheco; Martin, Laguardia, Maripan, Duarte; Ibai, Torres, Manu Garcia, Jony; Guidetti, Sobrino.


Betis (5-4-1): Pau Lopez; Guardado, Feddal, Barta, Mandi, Guerrero; Canales, Carvalho, Firpo; Moron, Boudebouz.


 

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
205 / 3 / 150
Calcul:
-1 571 RON
ROI:
-4.4 %
Nica

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri: 358
205 / 3 / 150
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Total goluri 2-4