Al Nasr Riyadh — Al-Hilal: predictii fotbal Premier League Arabia Saudita

Meciul de marti este primul meci pentru antrenorul argentinian Jorge Sampaoli pe banca tehnica a celor de la Al-Hilal.

Marti, de la 19:35, in Arabia Saudita se vor duela Al Nasr Riyadh si Al-Hilal, in unul dintre cele mai echilibrate meciuri ale rundei cu numarul 20 din prima liga.

Al Nasr Riyadh: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

In alte circumstante un asemenea duel era cel care a decis un campionat, dar acum situatia este putin diferita. Al Nasr ocupa locul 9, cu 25 de puncte si este la egalitate cu Al-Fateh. Mai important este faptul ca sunt 13 lungimi intre ea si ocupanta primului loc, iar asta trebuie sa o puna serios pe ganduri. Nici forma de moment nu este intocmai cea dorita, in precedentele doua jocuri nu a inscris si a pierdut cu 0-4 in fata liderului Al-Shabab, cat si cu 0-1 in confruntarea cu AL Qadisiya si a ajuns la opt infrangeri stagionale.

Al-Hilal: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Nemultumita de rezultate acestui sezon, conducerea clubului a decis sa il demita pe antrenorul roman Razvan Lucescu. In locul acestuia a fost numit Jorge Sampaoli, acesta urmand ca marti sa aiba primul sau meci in postura de tehnicial al lui Al-Hilal. Schimbarea antrenorului a venit dupa esecul cu 0-1 de pe terenul celor de la Damac si dupa cate pare a fost o decizie oarecum corecta. La doar cateva zile distanta, cu un antrenor interimar pe banda a reusit sa se impuna cu 3-1 in jocul cu AL-Ettifaq si a urcat pe locul secund, cu 36 de puncte, la doua lungimi in spatele liderului Al-Shabab.

  • Bafembi Gomis este golgheterul campionatului saudit. Francezul a inscris 14 goluri din totalul de 33 de reusite ale echipei sale.

Al Nasr Riyadh - Al-Hilal: cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Va fi al doilea duel din acest an dupa victoria cu 3-0  a formatiei Al Nasr din Super Cupa Arabiei Saudite. Au trecut cateva zile bune de la acel eveniment, iar lucrurile nu au mers inctocmai in linie dreapta in ceea ce o priveste pe Al Nasr. In acelasi timp, Al-Hilal pare hotarata sa preia sefia Arabiei Saudite si are ocazia sa faca asta daca se impune in meciul de marti, ceea ce reprezinta o motivatie in plus.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
55 / 0 / 49
Calcul:
-1 930 RON
ROI:
-18.6 %
Pariuri:
1880 / 34 / 1181
Calcul:
-11 879 RON
ROI:
-3.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 104
55 / 0 / 49
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 3098
1880 / 34 / 1181
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Al-Hilal pauza sau final