Al Duhail - Persepolis. Pontul lui IulianGGMU

Expertul LEgalbet, IulianGGMU, va recomanda prima mansa din sferturile Champions League Asia, Al-Duhail - Persepolis, la o cota de 1.65

Al Duhail - Persepolis. Pontul lui IulianGGMU

Marti, incepand cu ora 18:30, pe “Abdullah bin Khalifa” are loc prima mansa din sferturile de finala ale Ligii Campionilor Asia, Al Duhail - Persepolis.


Al-Duhail este una dintre cele mai bune echipe din fotbalul chinez, lucru pe care a tinut sa-l demonstreze si in cele trei etape deja scurse din campionatul din Qatar, reusind sa-si treaca in cont doua victorii si un rezultat de egalitate. A inceput in forta, cu doua victorii la scor, pentru ca in urma cu o saptamana sa faca 0-0 cu Al-Rayyan, dupa o partida in care a reusit sa domine de la un capat al altuia, insa, n-a reusit sa inscrie. La fel s-a intamplat si in grupele Champions League, competitie de unde s-a calificat dupa ce a obtinut punctaj maxim. Tot de o serie de victorii a avut parte si in faza optimilor de finala, faza a competitiei unde nu si-a facut griji avand in vedere ca a castigat atat mansa din tur, cat si pe cea din retur, scorul general contra celor de la Al-ain a fost 8-3.


Persepolis a inceput campionatul intern, ea este una dintre cele mai bune echipe din Iran, in prezent ocupand locul al treilea in Persian Gulf Pro League, liga unde este echipa cu cea mai buna aparare. Putin norocoasa prin prisma adversarelor avute in Grupa C din Liga Campionilor Asiei, a fost mult mai sigura pe ea si s-a calificat din faza grupelor dupa locul 1 ocupat, cu o lungime mai mult decat Al-Sadd, principala echipa alaturi de care s-a luptat pentru sefie. Se pare ca norocul este mereu de partea celor puternici si asta s-a vazut cat se poate de clar in faza optimilor. Persepolis a evoluat contra lui AL-Jazira, pierzand meciul din deplasare (2-3), pentru ca revansa sa vina acasa, acolo unde scorul general a fost 4-4, insa, datorita celor doua goluri inscrise pe teren strain, sa fie suficiente pentru a se califica.


Asa cum o arata si cotele puse la bataie de agentia de pariuri Unibet, aleg sa merg pe mana gazdelor, Al Duhail fiind singura echipa care a reusit sa castige toate meciurile avute in aceasta competitie. S-au schimbat putin lucrurile in lotul echipei din Qatar, golgheterul este usor nerefacut dupa accidentare, dar chiar si asa ma astept sa-si joace sansa mai bine, iar Youseff El Arabi si colegii sai sa arate din nou ca o echipa mare, respectiv sa casige la finalul meciului.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.65
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 2 / 40
Calcul:
-1 276 RON
ROI:
-14.0 %
Pariuri:
1803 / 34 / 1123
Calcul:
-10 281 RON
ROI:
-3.5 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 92
49 / 2 / 40
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2966
1803 / 34 / 1123
Calcul
ROI: -3.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Al Duhail castiga
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide