Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

AIK Stockholm - Trelleborgs. Pontul lui IulianGGMU

0

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre AIK Stockholm si Trelleborgs, la o cota de 1.45

AIK Stockholm - Trelleborgs. Pontul lui IulianGGMU

Duminica, de la ora 18:30, are loc meciul in care AIK Stockholm joaca impotriva celor de la Trelleborgs, intr-un meci din etapa cu numarul 19 din Allsvenskan.


AIK Stockholm are o ocazia bune de a-si pastra primul loc in campionat, pozitie pe care se afla de cateva etape si nu pare inca dispusa sa cedeze teren. Este intr-o forma de zile mari, “galben-negrii” nu au mai pierdut un punct in Allsvenskan de la sfarsitul lunii mai, cand facea 3-3 cu Norrkoping. Triumfatoare in ultimele sase runde, aceasta a oferit un joc sigur in ultima saptamana, cand a dispus cu 20 de Brommapojarna, in etapa anterioara de campionat, acelasi scor prin care s-a calificat pe tabloul principal al Cupei Suediei, dar de data aceasta in fata unei echipe considerate de amatori, Sandvikens. Inca neinvinsa dupa 18 etape, AIK Stockholm a fost deja eliminata din cupele europene, campionatul fiind singurul obiectiv ramas, iar terenul propriu este avantajul de care are nevoie, fiind formatia care si-a trecut in cont 23 de puncte din 27 maxim posibile.


Trelleborgs este la polul opus atunci cand vorbim despre joc, ea este ultima in clasament, cu 12 puncte, iar situatia echipei se anunta din ce in ce mai slaba. Fara victorie de trei luni in meciurile din campionat, totul a culminat cu esecul pe care aceasta l-a suferit la mijlocul saptamanii, contra lui Hassleholms IF, cand scorul a fost 2-3 si a insemnat eliminarea din Cupa Suediei. Dincolo de aceste rezultate, este o echipa care primeste goluri multe, in ultimele cinci runde a pierdut pe banda rulanta, printre aceste confruntari se unmata si doua infrangeri la scor, 1-4 cu Ostersunds si 1-6 cu Sundsvall. Pe de alta parte, sase dintre punctele acumulate au venit ca urmare a unor delasari, jocuri in care a intalnit echipe din a doua jumatate.


Avem duelul dintre prima echipa si formatia care se afla pe ultimul loc, dar putea foarte bine ca Trelleborgs sa nu fie codasa Allsvenskan si tot acordam acelasi interes pentru AIK Stockholm, o formatie care a crescut de la un joc la altul. Mergand si pe ceea ce s-a intamplat in tur, cand “galben-negrii” s-au impus cu 4-1, cred ca diferenta este la fel de mare, iar scorul trebuie sa fie unul pe masura, trupa din Stockholm sa obtina trei puncte lejere, la cel putin doua goluri diferenta.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.45
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 0 / 8
Calcul:
-186 RON
ROI:
-9.8 %
Pariuri:
1431 / 28 / 876
Calcul:
-6 036 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 19
11 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2335
1431 / 28 / 876
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
AIK Stockholm castiga la cel putin doua goluri diferenta