AIK Stockholm — Malmo: ponturi fotbal Allsvenskan

Trei victorii are AIK Stockholm in acest sezon si toate aceste rezultate au venit cu ea jucand la Solna. Pe de alta parte, precedentele doua confruntari cu Malmo s-au incheiat la egalitate.

Joi seara, de la ora 19:30, la Solna, pe Friends Arena, AIK si Malmo se intalnesc in clasicul fotbalului suedez. Partida face parte din programul rundei cu numarul 6 din Allsvenskan.

AIK Stockholm: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Au trecut cateva etape de la startul sezonului in campionatul Suediei, iar AIK Stockholm deja si-a pus serios amprenta. Intentiile ei sunt de a castiga titlul sau cel putin de a se clasa pe podium si implicit sa participe in editia viitoare a cupelor europene. Asa cum a luat startul, este clar ca nu pare deloc hotarata sa le lase multe sanse unor echipe. Ea se afla pe locul 3, cu 9 puncte, avand trei victorii. Insa, puncteaza la capitolul defensiv, AIK fiind echipa cu cele mai putine goluri primite in cele patru jocuri pe care deja le-a disputat. Are un meci mai putin decat liderul Djurgarden, cat si trei puncte mai putine. In runda anterioara a castigat cu 1-0, tot acasa, dar intr-un joc cu Elfsborg.

Malmo: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Continua sa primeasca usor goluri, ceea ce s-a intamplat si in meciul pe care l-a castigat in etapa trecuta. Malmo a invins-o cu 3-2 pe Vabergs, dar a fost la u pas sa aiba de suferit din cauza multiplelor spatii pe care le-a lasat si care au permis adversarului sa inscrie. Cu trei victorii in cele cinci meciuri jucate, s-a instalat pe podiumul Allsvenskan si tinteste trecea pe prima pozitie dupa jocurile care sunt programate in aceasta saptamana. Are 10 puncte si este a doua in Suedia, dar trebuie sa recupereze doua lungimi pentru a egala Djurgarden la puncte.

AIK Stockholm – Malmo: cote la pariuri si predictii pariuri

Gazdele stiu sa inscrie si la fel de bine stiu sa se apere, ceea ce nu este cazul lui Malmo. In cazul oaspetilor situatia este diferita, deoarece stiu foarte bine sa inscrie, dar sufera in plan defensiv si o echipa precum AIK sigur cauta sa speculeze lucrul acesta si are mari sanse sa reuseasca sa ramana neinvinsa. De altfel, toate victoriile acestui sezon au venit cu AIK in rolul de gazda.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
45 / 0 / 31
Calcul:
-620 RON
ROI:
-8.2 %
Pariuri:
2034 / 37 / 1300
Calcul:
-14 921 RON
ROI:
-4.4 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 76
45 / 0 / 31
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 3376
2034 / 37 / 1300
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
AIK Stockolm nu pierde