Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Africa de Sud - Italia. Ponturi CM de Rugby

0

Meci decisiv pentru locul 2 in grupa.

Vineri, de la ora 12:45, pe "Shizuoka Stadium Ecopa" din Shizuoka, avem meciul Africa de Sud - Italia, din grupa B de la Mondial. Cine bate, va merge mai departe!

Africa de Sud - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Africa de Sud a avut sapte minute de cosmar in disputa cu Noua Zeelanda, timp in care au incasat 17 puncte. Au pierdut partida cu 13-23. A fost pacat pentru sud-africani, care s-au descurcat aproape excelent in restul timpului. Cu mai multi titulari odihniti, Africa de Sud a nimicit Namibia cu 57-3 in cel de-al doilea duel. Noua eseuri pentru baietii lui Erasmus, care n-au mai punctat in ultimul sfert de ora. Nu sunt probleme de lot pentru sud-africani, fiind trei schimbari in primul 15 fata de disputa cu Noua Zeelanda.

Italia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Italia a abordat turneul final cu doar o victorie in ultimele 11 meciuri. Fix inainte de competitie, italienii au suferit infrangeri grele cu Franta, scor 19-47, si cu Anglia, 0-37. Sigur, meciuri test, dar care tot pot sa-ti afecteze moralul. Dupa un succes cu Namibia, 47-22, care a aratat acest lucru, mai ales pe faza defensiva, a urmat o victorie mai convingatoare, 48-7 contra Canadei. Insa sa fim sinceri, cine nu bate Canada? 

Africa de Sud - Italia: Cote la pariuri si ponturi pariuri

H2H este 13-1 pentru Africa de Sud, Italia castigand o singura partida directa, in 2016, 20-18. Este o confruntare in care se joaca practic locul secund. In ultimul duel, Africa de Sud s-a impus cu 35-6, anul trecut, iar un rezultat asemanator ma astept sa vad si acum. Ma refer aici la diferenta, deoarece Italia poate sa puncteze mai mult, de la un eseu in sus. Este dificil sa mizam pe over la aceasta Cupa Mondiala, din cauza umiditatii, insa un asemenea meci va provoca si mai multe erori. Sper ca macar o parte sa fie convertite in puncte.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 1
Calcul:
-32 RON
ROI:
-16.0 %
Pariuri:
489 / 14 / 384
Calcul:
-1 010 RON
ROI:
-1.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 3
1 / 0 / 1
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 888
489 / 14 / 384
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 47,5 puncte