Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Participa la concursul de pronosticuri pe facebook si ai sansa de a castiga 200 RON!

Revenim astazi cu o noua runda a concursului nostru sponsorizat de Netbet, cu un fond de premiere de 200 RON, dupa ce in editia precedenta nu s-au inregistrat castigatori.

Pronosticheaza corect rezultatul celor 5 meciuri propuse, si poti castiga 200 RON!

 

Regulile concursului nostru de pe facebook sunt simple: participantul care va pronostica corect toate cele 5 rezultate va castiga 200 RON indeplinind trei conditii simple.

 

 

Conditiile de participare la concursul de pe facebook:

  • Da Like paginii noastre de facebook, Intelbet.ro
  • Apoi Share postarii cu acest concurs
  • Iar in cadrul aceleiasi postari de pe pagina noastra de facebook, la comentarii, spune-ne care crezi ca vor fi rezultatele celor cinci partide propuse de noi.

 

Pronosticurile le vei scrie apoi sub forma de comentariu la postarea de pe facebook, asemanator urmatorului exemplu: 1X12X (sunt acceptate doar pronosticuri simple: 1, X, sau 2)

Sunt acceptate toate comentariile pana in momentul inceperii primului meci propus.

 

Participa si tu la concursul de pe Facebook!

 

In cazul in care vom avea mai multi castigatori, premiul se va imparti in parti egale intre toti cei care au pronosticat corect rezultatele.

 

Se accepta o singura predictie. Daca un participant posteaza mai multe comentarii, se va lua in considerare doar prima predictie.

 

In cazul in care niciun utilizator nu va reusi sa anticipeze rezultatele celor cinci meciuri, premiul se reporteaza pentru urmatorul concurs.

 

Mult succes!

 

Concursul se adreseaza doar jucatorilor din Romania.

 

Comentarii
3
S-a inregistrat un castigator la concursul de pronosticuri de pe Facebook. Premiul va fi validat in cursul zilei de astazi. Revenim in curand cu o noua editie a concursului nostru!
Din pacate nu se va lua in considerare comentariul dvs, conform regulilor concursului, predictiile sunt acceptate doar pe facebook, asemenator descrierii de mai sus. Multumim!
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept