Winmasters
800 RON

Winmasters: bonusuri de pana la 800 RON pentru primele 4 depuneri + 100 de rotiri gratuite

Aceasta promotie expira in 3 zile 2 ore

La Winmasters: ai bonusuri in valoare de pana la 800 RON pentru primele 4 depuneri plus 100 de rotiri gratuite pana pe 31 martie.

Ai parte de bonusuri DOAR daca iti faci cont Winmasters de pe linkurile din aceasta pagina, fiind o oferta exclusiva dedicata utilizatorilor Legalbet. 

Bonus de bun venit Winmasters 800 RON.

Termeni si conditii bonusuri Winmasters

 • Fă cont la Winmasters de pe bannerele din aceasta pagina. Doar asa ai parte de cele 4 bonusuri pentru primele 4 depuneri si de cele 100 de rotiri gratuite, fiind o oferta exclusiva pentru utilizatorii Legalbet!

Iată care sunt bonusurile:

 • 50% bonus pana la 200 RON pentru prima depunere (depunerea minimă care se califică este de 50 RON)
 • 100% bonus pana la 200 RON pentru a doua depunere (depunerea minimă care se califică este de 50 RON)
 • 100% bonus pana la 200 RON pentru a 3 depunere (depunerea minimă care se califică este de 50 RON)
 • un pariu gratuit de 200 RON pentru a 4-a depunere (depunerea minimă care se califică este de 150 RON)
 • 100 de Rotiri Gratuite suplimentare sunt oferite prin intermediul Casino Calendar. Acestea nu sunt condiționate de rulaj

Conditiile de îndeplinit pentru primirea bonusurilor în bani:

 1. Oferta este valabila pentru utilizatorii noi cu rezidenta în Romania care nu au mai efectuat nicio depunere si este disponibila o singura data. Prima depunere trebuie efectuata în termen de 30 zile de la data deschiderii contului.
 2. Oferta este valabila pentru Pariuri Sportive si necesita trei depuneri minime de 50 RON (câte o depunere pentru fiecare bonus prezentat mai sus).
 3. Pentru a primi bonusul, utilizatorii trebuie sa introduca codurile “SPORT1 / SPORT2 / SPORT3” în câmpul Cod Bonus sau sa selecteze bonusul. În cazul în care, din orice motiv, bonusul nu a fost creditat automat și accesați fondurile depuse, bonusul nu mai poate fi acordat.
 4. Oferta este valabilă doar pentru clienții care efectuează prima depunere la Winmasters și se acordă o singură dată.
 5. Promoția este disponibilă o singură dată, per client/cont. Se califică la această campanie doar prima depunere efectuată pe winmasters.ro. Pentru fiecare persoană, familie, locuință, adresa IP și adresa de e-mail poate fi deschis la un moment dat un singur cont Winmasters.
 6. Depunerile efectuate prin portofele electronice precum Skrill și Neteller, nu sunt incluse în această promoție. Toate celelalte opțiuni de plată sunt eligibile pentru această ofertă.
 7. Bonusul de bun venit este un bonus de 100% până la maximul de 600 RON. Bonusul va fi creditat în funcție de prima depunere după crearea contului. Această depunere trebuie să fie făcută în cel mult 30 zile după crearea contului.
 8. Efectuarea unei retrageri înainte de îndeplinirea cerințelor de rulaj duce la anularea fondurilor din balanța bonus (inclusiv a eventualelor câștiguri rezultate din parierea cu bani bonus).
 9. Este necesar să rulați suma reprezentând depunerea și bonusul de 8 (opt) ori înainte de a face o retragere. Toate pariurile simple plasate la cote mai mici de 1.80 nu vor contribui la calculul rulajului. Pentru ca un pariu multiplu să contribuie la calculul rulajului, cota totala trebuie sa fie de minim 1.80, iar fiecare selecție trebuie să fie de minim 1.35.

Conditii pentru freebet fara rulaj 200 RON

 1. Freebetul se acordă la efectuarea depunerii cu numărul 4 pe platforma winmasters.ro cu o sumă de minim 150 RON. Acest pariu gratuit este disponibil pentru pariere PRE-MECI și LIVE.
 2. Pariul gratuit este disponibil pentru pariere pe orice meci de fotbal si este valabil timp de 1 zi de la creditarea in contul de joc.
 3. Cotă minimă: 1.35
 4. Dacă pariul este câștigător, vei primi în balanța cash câștigurile nete (câștig total – miză).
 5. Câștigul provenit din acest pariu gratuit este de maxim 5 ori valoarea pariului gratuit; câștigurile care depășesc această valoare vor fi deduse.

Nu uita!

 • Limita de timp pentru îndeplinirea cerințelor de rulaj a bonusului este 30 zile

Nota bonus

4/5 - bonusurile sunt tentante. Conditiile de rulaj nu sunt foarte usor de îndeplinit. 


Postat de:

Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri