Superbet: 50 de lei freebet la verificarea contului

This promotion has expired

La Superbet ai 50 de lei freebet la verificarea contului de pariuri sportive. Asta pe langa bonusul de bun venit de 500 de lei.

Free bet Superbet.

Termenii si conditii freebet Superbet

 • Fa cont la Superbet de pe bannerele din aceasta pagina;
 • Verifica-ti contul trimitand documentele solicitate

 • Pariurile Gratuite se acordă în cel mult 48 de ore de la îndeplinirea tuturor condițiilor simultan.
 • Bonusul trebuie acceptat în decurs de 24 de ore de la creditare, prin selectarea butonului "Accept" din notificarea primită în momentul logării în cont.
 • Cota minimă pentru fiecare selecție de pe bilet: 1.60.
  Pariul Gratuit trebuie rulat o singură dată. Dacă Pariul Gratuit este câștigător, condiția de rulaj va fi considerată îndeplinită, iar câștigul va fi transferat automat în balanța reală.
  Exemplu: dacă plasezi un bilet prin Pariu Gratuit de 50 lei la cotă 2.30, iar acesta este câștigător, în balanța reală a contului tău sunt creditați 65 lei. 50*2.30 = 115 Lei, din care se scade miza Pariului Gratuit, în valoare de 50 de lei, în acest caz. Astfel, câștigul de pe bilet va fi 65 Lei.
 • Poți să plasezi unul sau mai multe bilete din același Pariu Gratuit și îl poți combina cu bani reali, din câștigul total urmând să se scadă doar miza Pariului Gratuit.

Nu uita!

 • Pariul Gratuit trebuie jucat în termen de 14 zile din momentul activării, pe evenimente care au loc în acest interval.
 • Pariul Gratuit poate fi jucat în secțiunile Sport și Live, pe bilete de tip single și/sau acumulator.

Nota bonus:

5/5 - Verifici contul, primesti pariul gratuit si pariezi. Daca pariul e castigator, profitul trece direct in contul tau.
Postat de:

Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri