Publicwin
500 RON

PublicWin: Bonus de pana la 100% la sport

This promotion has expired

La PublicWin ai Bonus de pana la 100% la pariuri sportive doar în 23 septembrie 2022! 

Bonus Publicwin 500 RON.

Termeni si conditii bonus sport

  • Bonusul va reprezenta 100% din valoarea primei depuneri, efectuata prin oricare dintre metodele de depunere disponibile pe platforma PublicWin, in ziua de 23.09.2022, in intervalul orar 08:00-23:59, pana la maxim 500 de lei. 
  • Bonusul virat in cont trebuie activat prin plasarea de pariuri cu bani reali;
  • Cota minima/ eveniment pariat este de 1.30, minim 5 evenimente pe bilet.

Ulterior plasarii unui pariu cu bani reali in conditiile mai sus mentionate se va activa o parte din bonusul disponibil.

  • Bonusul poate fi activat in termen de 15 zile de la acceptare. Valoarea bonusului activat va reprezenta 25% din suma pariata. 
  • Bonusul activ poate fi utilizat indeplinind cumulativ urmatoarele conditii: minim 6 evenimente pe bilet, cota minima pe eveniment 1,30.

Nu uita!

  • Pentru a beneficia de acest bonus, contul tau de joc trebuie sa fie verificat (validat, act de identitate transmis; este important sa aii confimarea verificarii contului, nu doar mesajul de confirmare ca documentele au fost transmise) anterior momentului efectuarii depunerii. Bonusul va fi virat în contul tau automat, dupa efectuarea depunerii. 

Nota bonus

 4/5 - bonusul este atractiv, dar este necesar rulajul lui, in conditii decente.

Postat de:

Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri