PublicWin: Bonus 100% si cote marite doar in 30 septembrie

This promotion has expired

PublicWin: Bonus 100% si cote marite doar in 30 septembrie, pana la ora 18.00

Bonus Publicwin.

Termeni si conditii

 • Bonusul va reprezenta 100% din valoarea primei depuneri, efectuata prin oricare dintre metodele de depunere disponibile pe platforma PublicWin, in ziua de 30.09.2022, in intervalul orar 12:00-17:59, pana la maxim 1000 de lei
  • Pentru a beneficia de acest bonus, contul tau de joc trebuie sa fie verificat (validat, act de identitate transmis; este important sa aveti confimarea verificarii contului, nu doar mesajul de confirmare ca documentele au fost transmise) anterior momentului efectuarii depunerii.
 • Bonusul va fi virat în contul tau, automat, dupa efectuarea depunerii.

  Conditiile de rulare ale bonusului:

  Bonusul virat in cont trebuie activat prin plasarea de pariuri cu bani reali;

  Cota minima eveniment pariat 1.30, minim 5 evenimente pe bilet.

  Nu uita! 

  Ulterior plasarii unui pariu cu bani reali in conditiile mai sus mentionate se va activa o parte din bonusul disponibil.

  Bonusul poate fi activat in termen de 15 zile de la acceptare. Valoarea bonusului activat va reprezenta 25% din suma pariata. Bonusul activ poate fi utilizat indeplinind cumulativ urmatoarele conditii: minim 6 evenimente pe bilet, cota minima pe eveniment 1,30.

  Nota bonus:

  4/5: bonusul e atractiv conditiile de rulaj sunt decente. Postat de:

Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri