Gets Bet Sport: bonus de bun venit special in perioada Euro 2024

Bonus de bun venit
Bonus
26 zile
A ramas pana la final
Nu
Pariu
Cote de pariu
Timp de pariu
Depunere minima

La Gets Bet Sport ai bonus de bun venit special de 100% până la 600 de lei in perioada Euro 2024. 

 

Termeni si conditii bonus de bun venit Gets Bet

  • Fa cont la Gets Bet de pe bannerele din aceasta pagina;
  • Obtii un bonus de bun venit special in perioada Euro 2024.

Bonusul este valabil pentru toți utilizatorii care s-au înregistrat în perioada de desfășurare a campaniei prin intermediul link-ului pus la dispoziție de către partenerul organizatorului și au parcurs procesul de verificare a identității. . Promoția poate fi revendicată o singură dată.

  •  Bonusul se activează prin introducerea codului EURO2024 în momentul efectuării unei depuneri de minim 100 Lei. Bonusul este valabil doar pentru prima depunere.
  • În cazul în care bonusul nu este activat în urma introducerii codului bonus la depunere, este necesar să contactați pe adresa de e-mail suport@getsbet.ro sau prin livechat inainte de a începe utilizarea fondurilor depuse.
  • Dacă fondurile depuse au fost utilizate total sau parțial inainte de a solicita activarea lui, bonusul nu va mai fi alocat în contul de joc.
  • Bonusul constă în 100% din valoarea depunerii, până la maxim 600 Lei.

Bonusul este valabil timp de 3 zile de la activare. În cazul în care condițiile de rulaj nu sunt îndeplinite în perioada menționată, bonusul și câștigurile generate de acesta vor fi anulate.

Bonusul + depunerea trebuie rulate de 4 ori exclusiv în secțiunea Pariuri sau Pariuri Live.

Jucătorul nu va putea plasa pariuri într-o altă secțiune din banii bonus. În cazul în care va plasa pariuri din bani reali într-o altă secțiune, acestea nu vor fi luate în calculul rulajului.

Nu uita! 

  • Miza maximă pe bilet este de 400 de lei. Jucătorul nu poate plasa mize din bani bonus mai mari de 400 lei, iar dacă le va plasa din bani reali, acestea nu vor fi luate în calculul rulajului.
  • Pentru a fi luate în calculul rulajului, biletele trebuie să fie de tip combo(minim două evenimente) și să conțină evenimente cu o cotă minimă de 1.60 per eveniment.

Nota bonus!

4,5/5 - Conditiile de rulaj pentru acest bonus sunt foarte bune, chiar daca valoarea lui nu e foarte mare. Asta e ceea ce-si doresc pariorii, bonusuri care pot fi transformate cat mai usor in bani real. Copy the token