Get's Bet
100 RON

Get's Bet: 100 de lei freebet pentru meciurile World Cup 2022

This promotion has expired

La Get's Bet ai 100 de lei freebet pentru meciurile World Cup 2022 daca iti faci cont in perioada World Cup.

Free bet Get's Bet 100 RON.

Termeni si conditii bonus World Cup Gets Bet


Oferta este valabilă pentru cei care se deschid cont nou prin bannerele de pe pagina și parcurg procesul de verificare KYC.

 1. Fiecare utilizator eligibil poate activa această promoție o singură data.
 2. Pentru a beneficia de Pariu Gratuit în valoare de 100 lei, clienții trebuie să-l revendice prin introducerea în Bonusuri Active, a codului bonus: CM100.
 3. Pariul Gratuit poate fi utilizat pentru a plasa pariuri simple la o cotă minimă de 1,50 sau pariuri combo cu o cotă minimă de 2.25, cota maximă pentru utilziarea acestuia fiind 15. Combo-urile trebuie să aibă un număr minim de 2 selecții, cu o cotă minimă de 1.50 fiecare selecție.
 4. Pariul Gratuit poate fi folosit pentru a paria pe orice sport din oferta de pariere Pre-meci sau Live.
 5. Pariul Gratuit trebuie folosit integral.
 6. Pariul Gratuit va fi acordat doar clienților care nu au mai beneficiat de un alt bonus pentru verificarea identității.
 7. Pariul Gratuit are valabilitate 3 zile din momentul revendicării. În cazul anulării unui pariu în care s-a folosit Pariul Gratuit, acesta nu va fi rambursat.
 8. Poate fi acordat un singur bonus per utilizator pentru verificarea identității.
 9. Ȋn cazul câştigului unui pariu plasat folosind Pariul Gratuit, câştigul Net va fi calculat conform formulei: suma câştigată – valoarea pariului gratuit folosit.
 10. Câștigurile rezultate în urma freebetului au condiții de rulaj X5.
 11. Vor contribui la epuizarea rulajului doar pariurile plasate la pariuri sportive, pe evenimente a căror cotă este de minim 1.50 . În cazul pariurilor combinate sau în sistem, fiecare selecție trebuie să respecte criteriul cotei minime de 1.50.

Nu uita!

 • Pentru a îndeplini cerința de rulaj, suma maximă ce poate fi pariată este de 100 lei. În cazul pariurilor repetate (plasate pe același eveniment sau aceleași selecții), doar primul bilet plasat ce îndeplinește condiția de cotă minimă de 1.50 pe selecție va contribui la îndeplinirea rulajului

Nota bonus

4/5 - bonusul e generos, e un pariu gratuit, dar conditiile de rulaj nu sunt tocmai usor de îndeplinit.

Postat de:

Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri