Betano: premii zilnice la Calendarul Iernii

This promotion has expired

La Betano ai premii zilnice fara rulaj cu Promotia Calendarul iernii pana pe 29 ianuarie 2023. 

Bonus .

Calendarul Iernii: Doar în 16 decembrie ai 30 de rotiri gratuite la Betano Bonanza. 

Temenii si conditii bonus Betano

  • Faci cont la Betano de pe bannerele din aceasta pagina;
  • Indeplinesti misiunile zilnice;
  • Primesti promotii zilnice fara rulaj din Calendarul de iarna.

Fiecare promoție din Calendar este formată dintr-un număr de Etape care sunt active pe baza unui interval de timp specificat. Etapele nu se suprapun. Fiecare Etapă constă în mai multe oferte.

  • Fiecare Etapă are un Obiectiv al Etapei. Pentru a atinge obiectivul etapei, clientul trebuie să finalizeze un anumit număr de oferte disponibile în cadrul etapei. Dacă îndeplinește obiectivul etapei, clientul va primi recompense suplimentare pentru etapă și o cheie de etapă.
  • Pentru ca o ofertă să fie considerată ca fiind finalizată și să conteze pentru Obiectivul Etapei, toate condițiile trebuie să fie îndeplinite în intervalul de timp specificat.
  • O ofertă este considerată finalizată în vederea atingerii Obiectivului de etapă în funcție de tipul acesteia. O ofertă Misiune necesită o finalizare efectivă, în timp ce restul ofertelor disponibile necesită doar optarea pentru acestea. Exemple:

a. O ofertă Misiune pentru pariuri sportive este considerată Eșuată, dacă clientul nu îndeplinește la timp obiectivul Misiunii. Această ofertă va fi considerată Eșuată și pentru Obiectivul Etapei

b. O ofertă de Misiune Cazinou este considerată Finalizată, dacă clientul îndeplinește la timp obiectivul Misiunii. Această ofertă va fi considerată încheiată și pentru Obiectivul Etapei

c. O ofertă de Turneu este considerată Încheiată pentru Obiectivul Etapei dacă clientul optează pentru aceasta.

d. O ofertă Cashback este considerată Finalizată pentru Obiectivul Etapei dacă clientul optează pentru ea.

  • Fiecare etapă are o cheie de etapă care trebuie colectată. După ce colectează toate Cheile de etapă, clientul deblochează o "Recompensă calendaristică" suplimentară până la sfârșitul ultimei etape. ''Recompensa de calendar'' va fi împărțită în mod egal între toți utilizatorii care vor colecta toate Cheile de etapă. Premiul în bani va fi creditat în termen de 48 de ore de la sfârșitul ultimei Etape.

Nu uita!

  • Recompensele de Etapă și de Calendar pot fi premii în bani, jetoane de pariuri sportive (Full Bet, Free Bet), jetoane de cazinou (Free Spins, Golden Chips) premii bonus cu o cerință de pariere sau bilete la meciuri, tricouri ale clubului, dispozitive electronice. Premiile de Etapă/Calendar vor fi creditate instantaneu la expirarea Etapei.

Nota bonus

4/5 - ai parte de promotii zilnice fara rulaj, dar trebuie sa indeplinesti misiunile. 

Postat de:

Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri