Betano: 124 rotiri gratuite + 24 lei Freebet fara depunere la EURO 2024

24 RON
Bonus
Expirat
A ramas pana la final
Da
Pariu
Cote de pariu
Timp de pariu
Depunere minima
Fără depunere Free bet Promoții

Pe parcursul EURO 2024, Betano iti ofera 124 rotiri gratuite + 24 lei Freebet fara depunere pentru conturi nou deschise. In plus fata de bonusul de bun venit.

Termeni si conditii promotie Betano 124 rotiri gratuite + 24 lei Freebet fara depunere

  • Deschizi un cont cu codul EURO24 de pe bannerele din pagina
  • Primești 124 Rotiri Gratuite
  • Primești un Pariu Gratuit în valoare de 24 Lei dupa verificarea contului

 Prezenta Campanie promoțională se va desfășura pe platforma online Betano, în perioada 15.06.2024 – 14.07.2024.

  • Sunt eligibili la prezenta Campanie promoțională toți utilizatorii Betano care se înregistrează pe platforma online
  • Participanții care îndeplinesc condițiile de participare și introduc în cadrul procesului de înregistrare a contului de joc codul promoțional „EURO24” (la pasul 3 din procesul de înregistrare) vor primi 1 (un) cod Bonus Free Spins echivalent a 124 (o sută douăzeci și patru) Free Spins (Rotiri gratuite) fiecare în valoare de 0,20 Lei, disponibile pentru utilizare doar la jocul Sweet Bonanza (de la furnizorul Arrise Solutions, pentru o perioadă de 7 zile calendaristice de la data acordării acestora în contul de joc.
  • Suma reprezentând câștigurile obținute în urma utilizării Free Spins (Rotiri Gratuite) se va transfera în balanța bonus, iar pentru a putea fi convertită în bani reali această sumă va trebui să fie rulată de 40 de ori (x40) la jocurile din sectiunea Casino, în termen de 100 de zile calendaristice de la transferul în balanța bonus.
  • Participanții care îndeplinesc condițiile de participare și introduc în cadrul procesului de înregistrare a contului de joc codul promoțional „EURO24” (la pasul 3 din procesul de înregistrare) vor primi instant în contul de joc, un Pariu Gratuit (Free Bet) în valoare de 24 Lei, care va putea fi utilizat numai cu privire la evenimentele referitoare la UEFA EURO 2024, doar dacă participanții finalizează cu succes procedura de verificare a contului de joc (KYC). Pariul Gratuit (Free Bet) poate fi utilizat pentru o perioadă de 3 zile calendaristice de la data acordării acestuia în contul de joc, dar nu mai târziu de data de 14.07.2024.

Nu uita!

  • Participanții nu pot solicita, iar Organizatorul nu va accepta modificări asupra caracteristicilor premiilor sau oferirea acestora altor persoane decât celor declarate câștigătoare
  • Se aplică Termenii și Condițiile Generale și Termenii și Condițiile pentru Bonusuri

Nota bonus!

4/5 - oferta este una destul de buna, deoarece nu implica efectuarea unei depuneri. Conditiile de rulaj ale rotirilor gratuite pot reprezenta insa un impediment.


Fără depunere Free bet Promoții
Copy the token