22:00 ora cand se decide castigatoarea !

Finala Coppei Italiei se va juca pe Olimpico din Roma intre Juventus si Lazio. Este reeditarea finalei din 2015. Atunci Juventus a castigat meciul in prelungiri, dupa ce la finalul celor 90 de minute scorul era 1-1.

Toata lumea merge pe Juventus astazi. Insa meciul nu va fi asa usor. Meciul se joaca pe Olimpico, stadionul pe care Lazio isi disputa meciurile de acasa. Lazio are un sfarsit de sezon bun. Echipa este pe locul patru, si nu prea mai are cum sa piarda locul patru in Serie A. Castigarea trofeului astazi ar insemna mult pentru laziali, mai ales ca intalnesc in finala pe Juventus, echipa care este aproape de al saselea titlu consecutiv in Serie A, dar este si echipa calificata in finala Champions League. Ambele echipe au inscris in aproape toate meciurile. Lazio si Juventus vin dupa infrangeri in campionat. Juventus vine dupa o infrangere cu AS Roma, 1-3 chiar pe acest stadion, iar Lazio vine dupa o infrangere "surprinzatoare" la Fiorentina, 2-3, daca e sa ne uitam la ultimele trei meciuri din campionat, 6-2 cu Palermo si 7-3 cu Sampdori, si 3-1 cu AS Roma. Doar in patru meciuri jucate de Lazio in acest sezon echipa nu a reusit sa inscrie. In a doua etapa cu Juventus in campionat, 0-1, insa lucrurile nu erau inca asezate in jocul echipei. 0-2 cu Roma, 0-3 cu Napoli, echipele aflate chiar deasupra sa in Serie A, si o infrangere suprinzatoare cu Chievo, 0-1. 

In Cupa Lazio a trecut de Genoa 4-2, de Inter 2-1 si de AS Roma, 2-0 si 2-3. Lazio va juca totul pe atac, echipa are meciuri usoare in ultimele doua etape, acasa cu Inter, si in deplasare la Crotone, meci in care cu siguranta va castiga puncte. Juventus are programul mai incarcat. 2 etape de Serie A, cu Crotone acasa si in deplasare la Bologna, finala de azi, dar si finala de Champions League. Totul in decurs de doar doua saptamani. Juventus poate acuza oboseala, si cu siguranta acest lucru se va vedea astazi pe tabela de marcaj. Lazio poate sa o surprinda pe atac. De la Lazio poate sa fie decisiv Balde, Immobile, iar Dordevic cu siguranta poate face mult deranj alaturi de Lombardi in defensiva lui Juventus. Si defensiva lui Lazio insa poate gresi mult, iar Higuain, Mandzukic  sau Dybala nu vor sta foarte mult pe ganduri. Lukaku si Marchetti vor lipsi la Lazio, iar Juve nu se poate baza pe Kean, Pjaca si Rugani, si Khedira. 

E drept ca Lazio are o serie de 6 meciuri in care nu a mai inscris gol lui Juventus, echipa care a castigat ultimele sase meciuri directe. In 6 din ultimele 7 meciuri din Coppa Italia ale lui Juvents s-au inscris peste 3 goluri, iar Lazio este o echipa foarte ofensiva in ultima perioada, echipa care a inscris de cel putin doua ori in ultimele patru meciuri.

Ambele marcheaza astazi, cota 1.90 la NetBet